۱۳۹۶ دوشنبه ۵ تير

شريعتمداري پيش از انقلاب مبارزات سياسي و فعاليت علمي را در كنار هم انجام مي داد

حزب الله : عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي گفت: مرحوم علي شريعتمداري از جمله اساتيدي بود كه پيش از انقلاب در كنار فعاليت هاي علمي مبارزات سياسي را نيز به نحو احسن انجام مي داد.
به گزارش شبكه خبري تحليلي حزب الله ،غلامعلي حدادعادل عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي در مراسم تشييع دو استاد دانشگاه (عباس ماهيار و علي شريعتمداري) در دانشگاه خوارزمي گفت: دانشگاه خوارزمي در يك هفته دو استاد نام آور خود را از دست داد.

وي افزود: از دوران جواني در دانشگاه تهران نام دكتر علي شريعتمداري را شنيده بودم كه از جمله اساتيد دانشگاه بود كه مبارزات سياسي را در كنار فعاليت هاي علمي انجام مي داد.

حدادعادل گفت: سال 45 به دانشگاه شيراز رفتم و در آنجا هم معلم بودم و هم در مقطع كارشناسي ارشد تحصيل مي كردم كه دكتر شريعتمداري به دلايل سياسي ناچار شده بود دانشگاه شيراز را ترك كند و در ماه هاي نزديك به انقلاب او را در تهران ديدم.

عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي عنوان كرد: مرحوم شريعتمداري يك دانشگاهي آمريكا ديده، صاحب تأليف و ترجمه بود كه تمام قد به انقلاب خدمت كرد و فعاليت سياسي و مبارزه را همگام با نهضت مقاومت ملي و ملي شدن صنعت نفت آغاز كرده بود ولي به دليل صداقت و اعتماد ديني زماني كه امام خميني (ره) پرچم مبارزه را به دست گرفت به امام پيوست.

وي ادامه داد: شريعتمداري در چهار دهه آنچه از دستش برمي آمد را با اخلاص براي ملت و انقلاب انجام داد و هيچ چيز براي خودش نمي خواست و خصوصيات بارز وي سلامت نفس او بود.
منبع خبر:
حزب الله نیوز