یکشنبه ۱ مهر ۱۳۹۷

اختتاميه مسابقه بين المللي طبيعي دانان نوجوان

مراسم اختتاميه چهارمين دوره مسابقه بين المللي طبيعي دانان نوجوانان IYNT 2016 Shiraz (International Young Naturalists' Tournament) جمعه 1 مردادماه 95 ساعت 8:30 تا 10:30 در تالار حكمت دانشگاه شيراز برگزار شد.

در اين مراسم دكتر تقوي معاون آموزشي دانشگاه و رئيس شوراي سياستگذاري مسابقات، دكتر اوگني يونوسوف ، مبدع روسي مسابقه بين المللي طبيعي دانان نوجوان و خانم فروتن رئيس مركز حمايت از فعاليت هاي علمي دانشجويان دانشگاه شيراز و دبير اجرايي مسابقه به بيان سخناني درخصوص مسابقه پرداختند.

اين دوره از مسابقات كه در دو سطح 12 تا 16 سال و 16 تا 18 سال با حضور 16 تيم شامل 4 تيم از كشورهاي روسيه ، بلاروس، كرواسي و گرجستان و 12 تيم از ايران برگزار شد و در رده 12 تا 16 سال تيم گرجستان مقام اول و مدال طلا را كسب نمود و تيم هاي كرواسي و بلاروس به طور مشترك مقام دوم و مدال نقره را بدست آوردند و تيم هاي Gifted از دبيرستان دستغيب 2 شيراز، مهر از دبيرستان مهرتابان شيراز، بعثت 1 مشهد و خشايار و maple به طور مشترك مقام سوم و مدال برنز را دريافت نمودند.

در رده 16 تا 18 سال تيم هاي بعثت 2 ، امرداد وBlack Intelligence به ترتيب مقام هاي اول تا سوم را كسب كردند.

اين دوره از مسابقات طي يك هفته در پرديس علوم برگزار شد و تيم هاي شركت كننده در اين مسابقات كه به صورت حذفي برگزار گرديد با يكديگر به رقابت پرداختند.

براي آشنايي شركت كنندگان در مسابقه با فرهنگ غني ايراني اسلامي و جاذبه هاي گردشگري شهر شيراز و استان فارس ،تورهاي گردشگري از طرف دانشگاه شيراز با همكاري دفتر تسهيل گري و مرمت بناهاي تاريخي شيراز برگزار شد و طي آن از موزه نارنجستان ، باغ ارم ، حافظيه ، سعديه و بناي تاريخي تخت جمشيد بازديد به عمل آمد.

عكس هاي بيشتر مرتبط با اين خبر در آرشيو الكترونيكي روابط عمومي دانشگاه شيراز موجود است.

تاریخ: ۱۵:۰۱ - ۰۲/۰۵/۱۳۹۵   بازدید: ۱۶۱۸