شنبه ۳۰ شهریور ۱۳۹۸

آغاز شانزدهمين همايش ملي انجمن زمين شناسي ايران در دانشگاه شيراز

شانزدهمين همايش انجمن زمين شناسي ايران صبح سه شنبه 14شهريور در تالار فجر دانشگاه شيرازآغاز بكار كرد.

اين دومين بار است كه دانشگاه شيراز ميزبان اين همايش است.

دكتر محمدعلي رجب زاده دبير شانزدهمين همايش انجمن زمين شناسي ايران در آيين گشايش اين همايش گفت: نزديك نهصد مقاله به دبيرخانه كنفرانس ارسال شد و پس از داوري ها؛ در مدت سه روز برگزاري همايش ، 204 مقاله به صورت سخنراني و 350 مقاله در قالب پوستر ارائه مي شود.

آب شناسي؛ چينه شناسي، ديرينه شناسي و رسوبشناسي؛ سنگ شناسي و كاني شناسي؛ زمين شناسي اقتصادي و زمين شيمي؛ زمين شناسي مهندسي ؛ زمين شناسي ساختاري و زمين ساخت ؛ زمين فيزيك و لرزه زمين ساخت ؛ زمين شناسي نفت منابع انرژي؛ زمين شناسي زيست محيطي و زمين شناسي پزشكي؛ سنجش از دور زمين شناختي؛ زمين ريخت شناسي و زمين شناسي كواترنري؛ و افق هاي نو در زمين شناسي (مخاطرات زمين شناسي، زمين گردشگري، نانو زمين شناسي، گوهرشناسي و زمين شناسي دريايي ) 12 محور تخصصي شانزدهمين همايش انجمن زمين شناسي ايران به شمار مي رود.

برپايي كارگاه هاي آموزشي، بازديدهاي علمي و صحرايي و برپايي نمايشگاه تخصصي از دستاوردها، فناوري ها، تجهيزات و محصولات صنعتي مرتبط با علوم زمين شناسي از ديگربرنامه هاي همايش است.

همزمان با برگزاري اين همايش ، پژوهشگر نمونه ،دانشجوي نمونه ، كتاب سال زمين شناسي، زمين شناس برجسته و زمين شناس پيش كسوت سال انتخاب مي شوند.

دكتر سروش مدبري رئيس انجمن زمين شناسي ايران هم در اين مراسم گفت: هم اكنون جايگاه زمين شناسي ايران در مجامع بين المللي بخصوص در يونسكو به گونه اي است كه تهيه نقشه هاي منطقه و نقشه هاي لرزه خيزي و زمين شناسي خاورميانه به ايران واگذار شد.

وي به راه اندازي گروه زمين شناسان معلم و دانشجويان زمين شناس اشاره كرد وافزود: هم اكنون 10 هزار دبير زمين شناسي در مدارس كشور حضور دارند و تا پايان امسال نخستين همايش زمين شناسان معلم با هدف ارائه الگوهاي آموزشي برگزار مي شود.

در ادامه مراسم افتتاحيه شانزدهمين همايش ملي انجمن زمين شناسي ايران ، دكترعزت الله رئيسي اردكاني دبير قطب علمي خطرات زمين شناسي زيست محيطي به معرفي اين قطب علمي و توانمندي هاي آن پرداخت.

تنها قطب علمي زمين شناسي كشور در دانشگاه شيراز فعال است.

سخنراني هاي علمي و كارگاه هاي آموزشي شانزدهمين همايش ملي انجمن زمين شناسي ايران تا 16 شهريور در دانشكده ادبيات و علوم انساني واقع در پرديس ارم دانشگاه شيراز داير است.

تاریخ: ۱۸:۰۳ - ۱۴/۰۶/۱۳۹۱   بازدید: ۱۶۲۶