سه شنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۶

نخستين نشست خبري سرپرست جديد دانشگاه شيراز

دكتر ابراهيم گشتاسبي راد، سرپرست جديد دانشگاه شيراز در نخستين روزهاي پذيرش مسئوليت، در جمع خبرنگاران و نمايندگان رسانه هاي گروهي حضور يافت و به سئوالات آنها پاسخ داد.

وي در ابتداي سخنانش با تقدير از زحمات دكتر ارشاد اظهار اميدواري كرد كه شاهد ادامه فعاليت هاي مفيد صورت گرفته طي سه سال گذشته باشيم.

دكتر گشتاسبي ضمن قدرداني از تلاش هاي استاندار، وزير علوم، رئيس قوه قضاييه، مديركل دادگستري استان فارس و ساير مسئولان كشوري و استاني به خاطر به تعويق انداختن احكام صادر شده براي دانشگاه شيراز ، اظهار اميدواري كرد كه در يك فضاي آرام، دانشگاه بتواند به وظايف خود در قبال توسعه علمي و فناوري و همكاري و تعامل با بخش هاي مختلف جامعه بپردازند.

سرپرست جديد دانشگاه شيراز به بيان گوشه اي از فعاليت صورت گرفته در اين دانشگاه در حوزه هاي مختلف پرداخت و گفت: بايد آرامش و همدلي در فضاي دانشگاه برقرار باشد تا فعاليت هاي دانشگاه در چهارچوب قانون به پيش برود.

وي نخستين اولويت كاري خويش را ايجاد آرامش در فضاي دانشگاه عنوان و خاطر نشان كرد: با توجه به شرايط كشوري و انتخابات پيش رو ، تمام تلاش مجموعه مديريت دانشگاه برآن است كه در يك فضاي آرام توأم با شور و نشاط ، برنامه ها در دانشگاه شيراز اجرا شود.

دكتر گشتاسبي توسعه زيرساخت ها بويژه در بخش پژوهش را اولويت دوم كاري خويش برشمرد و اظهار داشت: امسال سال سختي را از نظر مالي داشته ايم و نزديك 15 ميليارد تومان از اعتبارات دانشگاه شيراز در اختيار اين دانشگاه قرار نگرفت.

وي بيان داشت: اگر اعتبارات تخصيص يافته براي دانشگاه محقق شود، قطعا دانشگاه به سمت توسعه زيرساخت هاي پژوهشي و تحقق دانشگاه نسل سوم پيش خواهد رفت.

سرپرست دانشگاه شيراز در خصوص استراتژي فرهنگي دانشگاه شيراز هم گفت: كار در حوزه فرهنگ سخت مي باشد و ديدگاه هاي متعددي در اين زمينه وجود دارد، اما سليقه هاي فردي را نبايد در حوزه فرهنگي دخالت دهيم و كليه برنامه هاي دانشگاه براساس قوانين بالا دستي و مصوبات شوراي عالي انقلاب فرهنگي انجام مي شود.

دكتر گشتاسبي به موضوع توليد در دانشگاه هم اشاره كرد و گفت : وظيفه اصلي دانشگاه توليد علم است و مقاله در حقيقت نتيجه زحمات علمي اعضاي هيئت علمي و دانشجويان مي باشد.

وي افزود : كار علمي بخصوص در حوزه تحصيلات تكميلي با ايده هاي نو همراه است و سازمان هاي مختلف و بخش خصوصي مي توانند از نتيجه تلاش علمي صورت گرفته در دانشگاه بهره ببرند.

سرپرست دانشگاه شيراز بيان داشت : بايد كوشش زيادي براي توسعه و گسترش شركت هاي فناور و دانش بنيان صورت گيرد تا براي نخبگان كشور اشتغال ايجاد شود.

دكتر گشتاسبي با تأكيد بر ضرورت تقويت ارتباط دو دانشگاه شيراز و علوم پزشكي شيراز تصريح كرد : اين دو دانشگاه مي توانند همكاري موثر داشته باشند و يكديگر را تقويت نمايند.

وي، با بيان اينكه فعاليت تشكل ها در دانشگاه براساس آئين نامه ها و قوانين صورت مي گيرد بيان داشت: وظيفه اصلي دانشگاه فعاليت در حوزه هاي علمي- پژوهشي است و اميد آن مي رود كه اين فعاليت ها توسط رسانه هاي در جامعه بيش از پيش انعكاس يابد.

سرپرست دانشگاه شيراز به موضوع درآمد پايدار دانشگاه نيز اشاره كرد و گفت: برنامه ريزي هاي مختلفي انجام شده تا وابستگي از بودجه دولتي كاهش يابد و دانشگاه بتواند در سالهاي آتي تقريباً نيمي از بودجه خويش را خارج از منابع دولتي تأمين كند.

وي خاطرنشان كرد: سالانه حدود 600 پايان نامه دكتري و نزديك به 2 هزار پايان نامه كارشناسي ارشد در دانشگاه شيراز دفاع مي شود كه هر كدام از اينها شامل ايده هاي نو و بديع مي باشد و مي تواند مشكلي را حل كند.

دكتر گشتاسبي گفت: دانشگاه شيراز در حوزه تحصيلات تكميلي به دنبال توسعه و گسترش است و به سمت آن مي رود كه رشته هاي مورد نياز جامعه را ايجاد نمايد و گسترش دهد.

وي، به موضوع خدمات رساني مشاوره اي در حوزه هاي مختلف توسط دانشگاهيان اشاره و خاطر نشان كرد: هم اكنون حدود 20 درصد از هيأت علمي دانشگاه شيراز با مجموعه هاي خارج از دانشگاه قرارداد دارند و دانشگاه به دنبال آن است كه در زمينه هاي خاص مشاوره هاي علمي تخصصي به جامعه ارائه نمايد.

دكتر گشتاسبي در باره ضرورت بهسازي زير ساخت هاي دانشگاه گفت: در اين مدت كارهاي خوبي صورت گرفته كه از نمونه هاي آن مي توان به بهسازي و نو سازي خوابگاه هاي دانشگاهي، آشپزخانه و سلف سرويس هاي دانشجويي نامبرد برد؛ اما با توجه به قدمت دانشگاه شيراز نياز است كه بيش از پيش به اين امور اعتبارات كافي تخصيص يابد .

سرپرست دانشگاه شيراز در پايان سخنانش از خيّران و نيكوكاران دعوت نمود تا با دانشگاه شيراز در زمينه ايجاد خوابگاه هاي دانشجويي همكاري نمايند.

عكس هاي بيشتر مرتبط با اين خبر در آرشيو الكترونيكي روابط عمومي دانشگاه شيراز موجود است.

تاریخ: ۱۵:۴۶ - ۱۱/۱۰/۱۳۹۵   بازدید: ۲۰۳۹