۱۳۹۵ دوشنبه ۲ اسفند

تقدير مشترك وزراي كشور و علوم ،تحقيقات و فناوري از دكتر مجيد ارشاد و دانشگاه شيراز بعنوان دبير هفته پژوهش استان فارس

بدنبال قرار گرفتن برنامه هفته پژوهش استان فارس در ليست سه استان برتر كشور ، لوح تقدير مشترك وزراي كشور و علوم، تحقيقات و فناوري به دكتر مجيدارشاد و دانشگاه شيراز تقديم شد.

اخيرا در مراسمي با حضور وزير كشور و وزير علوم، تحقيقات و فناوري از استان هاي برتر كشور در حوزه پژوهش تجليل به عمل آمد.

در اين مراسم از استاندار فارس و دكتر مجيد ارشاد، دبير ستاد هفته پژوهش و فناوري استان فارس با اهداء لوح تقدير شد.

در لوح تقدير دكتر ارشاد كه به امضاء وزير كشور و وزير علوم تحقيقات و فناوري رسيده، آمده است: با عنايت به نقش سازنده پژوهش و آموزش در تقويت الگوي مديريت سياست داخلي و افزايش ضريب كارآمدي سياست ها كه تحقق اهداف راهبردي نظام و تأمين رضايت مندي مردم را در پي دارد؛ بدين وسيله ضمن تقدير از اهتمام جنابعالي به پژوهش و فناوري، انتخاب استان فارس را به عنوان يكي از استانهاي برتر جشنواره ملي پژوهش سال 1395 تبريك عرض مي نمايد.

اميد آنكه شاهد توسعه هر چه بيشتر فرهنگ پژوهش در حوزه هاي مختلف مديريتي به ويژه اقتصاد مقاومتي باشيم تا انشاالله از اين طريق بتوانيم به افزايش ميزان مشاركت نخبگان علمي در تصميم گيري هاي اجرايي و توسعه پژوهش هاي كاربردي كمك نماييم.

منبع خبر:

تاریخ: ۱۵:۱۶ - ۱۳/۱۰/۱۳۹۵   بازدید: ۴۰۷