جمعه ۲۷ مرداد ۱۳۹۶

برگزاري سمينار علمي تأملي بر برج هاي خنك كننده

سمينار علمي تأملي بر برج هاي خنك كننده در روز سيزدهم دي ماه جاري در سالن صدري دانشكده ي مهندسي ۲ برگزار گرديد و مورد استقبال دانشجويان مهندسي مكانيك، فرايند، الكترونيك، كنترل و ساير علاقه‏ مندان قرار گرفت.

در اين سمينار دو ساعته در خصوص محدوديت منايع آب هاي زيرزميني و ميزان مصرف آن توسط برج هاي خنك كننده در مصارف خانگي، اداري و صنايع مادر به خصوص پتروشيمي ها مورد بررسي كارشناسانه و فني قرار گرفت و با ارائه ي آمار و محاسبات ساده نشان داده شد كه بازنگري در طراحي برج هاي خنك كننده چقدر براي كشور ما حياتي است و تا چه اندازه مي تواند در هدر رفت مقدار فراواني از آب پيشگيري نمايد.

با توجه به اينكه عمده ي مخاطبان اين سمينار دانشجويان مهندسي بودند، ارائه دهنده اظهار اميدواري كرد كه سازندگان آينده ي كشور، سنگ بناي تفكر و چاره انديشي در مقابله با اين معضل داشته باشند.

در پايان اين سمينار نيز دكتر سجاد تقوايي ضمن معرفي گروه حمايت از ايده هاي برتر، از دانشجويان خواست كه براي اجراي ايده ها و طرح هاي خلاقانه ي خود به دفتر اين گروه مراجعه نمايند و از حمايت هاي مادي، معنوي، مشاوره اي و فضاي كارگاهي بهره مند شوند.

يادآوري مي شود كه سمينار تأملي بر برج هاي خنك كننده با همكاري مركز حمايت از فعاليت هاي علمي دانشجويان و گروه حمايت از ايده هاي برتر دانشگاه شيراز برگزار گرديد.

تاریخ: ۱۵:۴۸ - ۱۵/۱۰/۱۳۹۵   بازدید: ۵۰۱