۱۳۹۶ پنج شنبه ۷ ارديبهشت

نشست مشترك مسئولان نيروي انتظامي كشور با اساتيد دانشگاه شيراز

نشست مشترك جمعي از مسئولان نيروي انتظامي كشور و استان فارس با اساتيد دانشكده مهندسي دانشگاه شيراز در تالار مرحوم دكتر معيري دانشكده مهندسي برگزار گرديد.

در اين ديدار تخصصي معاونان آموزش و تربيت نيروي انساني و امنيت فناوري اطلاعات و ارتباطات ناجا و مقامات ارشد نيروي انتظامي استان فارس حضور داشتند و با اساتيد دانشكده مهندسي برق و كامپيوتر در خصوص نيازهاي پژوهشي نيروي انتظامي كشور به بحث و تبادل نظر پرداختند.

در اين نشست دستاوردهاي پژوهشي دانشگاه شيراز ازجمله ، سامانه هاي هوشمند تحليل گر ترافيكي ، سامانه پيامكي شبكه اجتماعي NoticeMe و سامانه هوشمند تحليل گر چهره پرداز مركز پژوهشي پايش هوشمند تصويري دانشگاه مورد بررسي قرار گرفت.

در ديدار مقامات ارشد نيروي انتظامي با هيأت رئيسه دانشگاه شيراز نيز بر توسعه و گسترش بيش از پيش همكاري ها و فعاليت هاي دوجانبه در راستاي توسعه سامانه هاي مورد نياز ناجا تاكيد گرديد .

عكس هاي بيشتر مرتبط با اين خبر در آرشيو الكترونيكي روابط عمومي دانشگاه شيراز موجود است.

منبع خبر:

تاریخ: ۱۱:۵۳ - ۲۰/۱۰/۱۳۹۵   بازدید: ۵۲۲