۱۳۹۶ سه شنبه ۸ فروردين

جشنواره فرهنگي و خوراك هاي ملي دانشجويان غيرايراني دانشگاه شيراز

همزمان با برگزاري كارگاه تقويت بين المللي سازي آموزش عالي با حضور نمايندگان اتحاديه اروپا و دانشگاه هاي ايراني عضو اراسموس پلاس (Erasmus +) ؛ جشنواره فرهنگي و خوراك هاي ملي دانشجويان غيرايراني، در مجتمع فرهنگي رفاهي دانشگاه شيراز برگزار شد.

به گفته ي خانم دكتر سيده زهره عظيمي فر ،‌ مدير روابط بين الملل دانشگاه شيراز ،‌ در اين جشنواره گروه هاي دانشجويي از كشورهاي سوريه ، ‌لبنان،‌ عراق، يمن ، ‌افغانستان ، ‌بروندي و غنا ضمن طبخ غذاهاي سنتي ،‌ با ارائه بروشور و گفتگو با شركت كنندگان ، به معرفي كشورهاي خويش پرداختند.

در اين جشنواره كه سرپرست دانشگاه شيراز نيز حضور داشت؛ دانشجويان غيرايراني در يك فضاي صميمي به بيان ديدگاه ها و مشكلات خود از جمله مسائلي مربوط به خوابگاه ايرانسرا پرداختند و دكتر گشتاسبي براي حل سريع اين مسائل قول مساعد داد.

گفتني است حدود 120 دانشجوي غيرايراني در رشته هاي متنوع و مقاطع مختلف دانشگاه شيراز مشغول به تحصيل مي باشند.

عكس هاي بيشتر مرتبط با اين خبر در آرشيو الكترونيكي روابط عمومي دانشگاه شيراز موجود است.

منبع خبر:

تاریخ: ۱۳:۲۶ - ۲۴/۱۲/۱۳۹۵   بازدید: ۲۷۱