جمعه ۲۷ مرداد ۱۳۹۶

نشست مشترك شهرداران استان فارس با مسئولان دانشگاه شيراز

نشست مشترك شهرداران استان فارس با مسئولان دانشگاه شيراز در مجتمع فرهنگي رفاهي دانشگاه شيراز برگزار شد.

دكتر سيدعلي اكبر صفوي،‌قائم مقام رئيس دانشگاه شيراز در اين نشست اظهار داشت : اين نشست به منظور گسترش و تعميق ارتباطات دوجانبه صورت گرفته و به دنبال آن هستيم كه همكاري هاي بين دانشگاه و شهرداري توسعه يابد.

وي افزود : درهاي دانشگاه باز است و آمادگي داريم تا در زمينه هاي مختلف،‌مشاوره هاي تخصصي ارائه دهيم.

دكتر صفوي گفت : بر اساس مطالعات صورت گرفته،‌ پژوهش محور بودن و مديريت علمي شهر مي تواند زيرساخت مناسبي را براي رشد پايدار و متوازن ايجاد كند.

دكتر قاسم حبيب آگهي،‌ معاون پژوهش و فناوري دانشگاه شيراز هم در جمع شهرداران استان فارس ضمن معرفي مختصر دانشگاه شيراز گفت : اين دانشگاه قراردادهاي متعددي را با سازمان ها و نهادهاي مختلف دارد و آماده افزايش همكاري هاست.

وي بااشاره به بخشي از پروژه هاي كلان انجام شده توسط دانشگاه شيراز اظهار داشت : اين دانشگاه مي تواند به تمام نيازهاي داخل استان ، پاسخ دهد.

خانم دكتر عظيمي فر، مدير مركز پايش هوشمند تصوير و ماشين بينايي دانشگاه شيراز هم در اين نشست به معرفي اين مركز و خدمات آن پرداخت.

وي،‌سامانه هوشمند پايش تقاطع،‌ سامانه هوشمند ثبت تخلف، سامانه سرعت سنج تصويري،‌ تحليل رفتارهاي ترافيكي گروه هاي خاص ،‌ سامانه حجم ترافيك ،‌سامانه اطلاع رساني به رانندگان ،‌ سامانه محدوده ترافيك و سامانه تشخيص نوع خودرو را از خدمات مركز پايش هوشمند تصوير دانشگاه شيراز برشمرد .

خانم دكتر عظيمي فر گفت : دانشگاه شيراز، ‌تنها دانشگاه كشور است كه مجوز فعاليت ها در حوزه حمل و نقل و ترافيك را از نيروي انتظامي كشور دريافت كرده و چندين بار در جشنواره ي علمي نظم و امنيت كشوري مورد تقدير قرار گرفته است.

در ادامه اين نشست شهرداران سئوالات خود را مطرح كردند و مسئولان دانشگاهي به آنها پاسخ دادند.

ضيافت ناهار دانشگاه شيراز پايان بخش مراسم بود.

عكس هاي بيشتر مرتبط با اين خبر در آرشيو الكترونيكي روابط عمومي دانشگاه شيراز موجود است.

تاریخ: ۲۲:۱۲ - ۲۵/۱۲/۱۳۹۵   بازدید: ۱۵۳۴