۱۳۹۶ سه شنبه ۶ تير

گردهمايي معاونان دانشجويي دانشگاه هاي سطح يك كشور در دانشگاه شيراز

گردهمايي معاونان دانشجويي دانشگاه هاي برتر و دبيران مناطق كشور در سالن كنفرانس دفتر رياست دانشگاه شيراز برگزار شد.

در اين نشست يك روزه ، دكتر تقي زاده، معاون پشتيباني و منابع انساني و سرپرست تسهيلات دانشجويي صندوق رفاه دانشجويان وزارت علوم ، تحقيقات و فناوري، دكتر به نژاد ، معاون دانشجويي دانشگاه تهران ،

دكتر موحد ، معاون دانشجويي دانشگاه شيراز ، دكتر امامعلي پور ، معاون دانشجويي دانشگاه تبريز ، دكتر اصلاحچي ، معاون دانشجويي دانشگاه تربيت مدرس ، دكتر اكبري ، معاون دانشجويي دانشگاه علم و صنعت ايران ، دكتر به سليمي بجستاني ، معاون دانشجويي دانشگاه علامه طباطبايي ، دكتر حاج جباري ، معاون دانشجويي دانشگاه شهيد بهشتي ، دكتر داوري ، معاون دانشجويي دانشگاه فردوسي مشهد ، دكتر شكراللهي مغاني ، معاون دانشجويي دانشگاه صنعتي اميركبير ، دكتر كجباف ، معاون دانشجويي دانشگاه اصفهان ، دكتر ميرشمس ، معاون دانشجويي دانشگاه خواجه نصيرالدين طوسي ، دكتر علم ، معاون دانشجويي دانشگاه شهيد چمران اهواز ، دكتر باستي ، معاون دانشجويي دانشگاه گيلان ، دكتر عمادي ، معاون دانشجويي دانشگاه بوعلي سينا همدان ، دكتر عزيزي ، معاون دانشجويي دانشگاه كردستان و دكتر كلانتري ، معاون دانشجويي دانشگاه صنعتي اصفهان ؛ به بحت و تبادل نظر درباره مسائل دانشجويي دانشگاه هاي كشور پرداختند.

به گفته ي دكتر مجيد موحد ،‌ معاون دانشجويي دانشگاه شيراز ،‌ هماهنگي جهت تخصيص بودجه تعمير و تجهيز خوابگاه هاي دانشجويي ،‌ واريز سهم دانشگاه ها از اجاره بهاي خوابگاه ، اعطاي وام به دانشجويان ، اختصاص يارانه تغذيه ،‌ تامين وام تغذيه، بررسي و هماهنگي ايجاد اتاق سلامت در خوابگاه ها ، ارائه خدمات به دانشجويان سنواتي ، طرح پايش سلامت جسم روان و تندستي، انتخابات انجمن هاي صنفي دانشجويي ، برنامه هاي هفته ي خوابگاه ها و ارائه تجربيات موفق دانشگاه ها در زمينه هاي مختلف ؛ از مهمترين موضوعاتي بود كه معاونان دانشجويي دانشگاه هاي برتر و دبيران مناطق كشور درباره آنها به گفتگو پرداختند.

دكتر تقي زاده، معاون پشتيباني و منابع انساني و سرپرست تسهيلات دانشجويي صندوق رفاه دانشجويان وزارت علوم ، تحقيقات و فناوري هم در اين نشست به بيان فعاليت ها، اهداف و اولويت هاي صندوق رفاه پرداخت.

وي با اشاره به رتبه بندي خوابگاه ها با هدف عادلانه سازي و افزايش كيفيت ، ‌اظهار داشت : با هماهنگي هاي صورت گرفته با سازمان برنامه و بودجه و حمايت صندوق رفاه دانشجويان ، امسال حدود 50 ميليارد تومان براي ساخت و بهسازي خوابگاه هاي دانشجويي اختصاص مي يابد.

دكتر تقي زاده گفت : با همفكري معاونان دانشجويي ،مباحثي همچون سراي مطلوب دانشجويي ،‌ عرصه مسئوليت پذيري و مشاركت دانشجويي ، ‌مهارت هاي زندگي، سلامت جسم و روان، غني سازي اوقات فراغت، فرهنگ توليد و اشتغال ، ‌وحدت آفريني اقوام ايراني ،‌انسجام ملي، نگرش و تشويق خيرين به خوابگاه سازي،‌ تغذيه سالم ، ورزش همگاني ، نشاط و تندرستي ؛ محور برنامه هاي هفته خوابگاه هاي دانشجويي قرار مي گيرد.

قرار است نشست بعدي معاونان دانشجويي دانشگاه هاي برتر كشور خردادماه امسال به ميزباني دانشگاه شهيد بهشتي برگزار شود.

عكس هاي بيشتر مرتبط با اين خبر در آرشيو الكترونيكي روابط عمومي دانشگاه شيراز موجود است.

منبع خبر:

تاریخ: ۲۱:۳۱ - ۳۰/۰۱/۱۳۹۶   بازدید: ۸۲۹