چهارشنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۶

نشست و هم انديشي مسئولين دانشگاه شيراز با دانشجويان ممتاز و نخبه ي شاهد و ايثارگر

نشست هم انديشي مسئولين دانشگاه شيراز و مسئولين بنياد شهيد استان فارس با دانشجويان شاهد و ايثارگر ممتاز و نخبه در تاريخ 1396/1/27 در تالار مرحوم دكتر مصطفوي ساختمان مديريت دانشگاه شيراز برگزار گرديد

در تاريخ 27/1/1396 با حضور دكتر گشتاسبي راد سرپرست دانشگاه شيراز، دكتر سيدمحسن تقوي معاون آموزشي و تحصيلات تكميلي، دكتر علي مسندي مديركل اداره آموزش، دكتر جواد ملازاده مدير امور دانشجويان شاهد و ايثارگر و تني چند از مسئولين سازمان بنياد شهيد استان فارس نشست هم انديشي با دانشجويان شاهد و ايثارگر ممتاز و نخبه در تالار مرحوم دكتر مصطفوي ساختمان مديريت دانشگاه شيراز برگزار گرديد. در ابتداي اين ديدار دكتر گشتاسبي سرپرست دانشگاه شيراز ضمن خوش آمد گويي و عرض خير مقدم به تكريم و تجليل از دانشجويان نخبه شاهد و ايثارگرپرداختند. سپس دكتر تقوي معاون آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه و همچنين مسئولين بنياد شهيد استان فارس ضمن ايراد سخناني به حمايت از تسهيلات مختلف نخبگان اشاره نمودند. در ادامه دكتر ملازاده مديرامور دانشجويان شاهد و ايثارگر دانشگاه شيراز با سخناني وظيفه اصلي فرزندان ايثارگر را كسب مدارج علمي در بالاترين سطح بر شمردند و به ضرورت تجديد عهد با آرمان هاي انقلاب اسلامي و تكريم ايثارگران تاكيد نمودند. درپايان اين نشست از دكتررضا حق بخش دانشجوي نخبه كشوري و ايثار دانشگاه شيراز و ساير دانشجويان نخبه با اهداي هدايا، تقدير به عمل آمد.

تاریخ: ۱۲:۲۰ - ۰۲/۰۲/۱۳۹۶   بازدید: ۵۲۸