چهارشنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۶

امضاي تفاهم نامه بين دانشگاه شيراز و دانشگاه USM مالزي

در نشست مشترك سرپرست دانشگاه شيراز با رئيس دانشگاه علوم مالزي (USM) ، تفاهم نامه همكاري هاي علمي بين دو دانشگاه منعقد شد و درباره گسترش همكاري هاي علمي مشترك بحث و تبادل نظر گرديد.

در اين ديدار كه در سالن كنفرانس دفتر رياست دانشگاه شيراز ترتيب يافت، جمعي از مديران و اساتيد دانشگاه شيراز و USM مالزي نيز حضور داشتند.

دكتر سيده زهره عظيمي فر، مدير امور بين الملل دانشگاه شيراز در ابتداي اين نشست ضمن معرفي دانشگاه شيراز به بيان توانمندي ها و ظرفيت هاي فراوان اين دانشگاه در حوزه هاي مختلف پرداخت.

وي بيان داشت: تفاهم نامه ي امضا شده ،زمينه را براي تبادل استاد و دانشجو، انجام پروژه هاي مشترك، برگزاري دوره هاي مشترك و اجراي كنفرانس هاي بين المللي برقرار مي كند.

دكتر ابراهيم گشتاسبي راد ،‌سرپرست دانشگاه شيراز نيز در مراسم امضاي تفاهم نامه بين دانشگاه شيراز و دانشگاه USM مالزي گفت : همكاري دانشگاه هاي كشورهاي مسلمان با يكديگر ،‌ به هم افزايي در دانش اين كشورها كمك مي كند.

وي افزود : اگر ISC تقويت گردد مي تواند نقش مهمي را در جهان امروز ايفا نمايد.

‌سرپرست دانشگاه شيرازاظهار اميدواري كرد: ارتباط مناسب دو دانشگاه شيراز و USM به الگويي براي دانشگاه هاي كشورهاي مسلمان تبديل شود.

دكتر سيدعلي اكبر صفوي، قائم مقام رئيس دانشگاه شيراز هم در اين نشست با اشاره به پيشرفت هاي مالزي اظهار داشت: مردم و دولت ايران به اين كشور مسلمان محبت دارند.

وي آينده ارتباط ميان دو دانشگاه شيراز و USM مالزي را روشن توصيف كرد و گفت : اين آمادگي در دانشگاه شيراز وجود دارد كه همكاري هاي علمي را در سطح بين المللي بيش از پيش گسترش دهد.

دكتر صفوي ، بنيان و اساس دانشگاه شيراز را بين المللي توصيف كرد و گفت: به دنبال اجرايي كردن تفاهم نامه ها در جهت معنابخشي به ارتباطات بين المللي هستيم.

قائم مقام رئيس دانشگاه شيراز گفت : دانشگاه USM مي توانند به توسعه صنعت گردشگري در كشور ايران كمك كنند.

خانم دكتر اسماء اسماعيل ، رئيس دانشگاه USM مالزي هم با ابراز خوشحالي از حضورش در دانشگاه شيراز گفت:اين آمادگي وجود دارد تا در زمينه هاي مختلف با دانشگاه شيراز همكاري مشترك صورت گيرد.

وي افزود: دانشگاه USM با 31 هزار دانشجو، ‌دومين دانشگاهي است كه در كشور مالزي تاسيس شده است.

رئيس دانشگاه USM گفت : هم اكنون بيش از هزار و هشتصد دانشجوي بين المللي از 71 كشور جهان در اين دانشگاه مشغول به تحصيل مي باشند كه از اين تعداد 122 نفر ايراني هستند و از اين نظر جمهوري اسلامي ايران جزء 5 كشور داراي بيشترين دانشجو در دانشگاه USM مالزي است.

وي ادمه داد : دانشگاه USM بر اساس رتبه بندي QS در جايگاه 330 جهاني قرار دارد.

خانم دكتر اسماء اسماعيل اظهار اميدواري كرد : امضاي تفاهم نامه،روابط بين دو دانشگاه را گسترش دهد.

در ادامه اين نشست اساتيد دانشگاه شيراز و USM مالزي به بيان توانمندي ها و تشريح زمينه هاي همكاري مشترك دو دانشگاه پرداختند.

عكس هاي بيشتر مرتبط با اين خبر در آرشيو الكترونيكي روابط عمومي دانشگاه شيراز موجود است.

تاریخ: ۱۵:۱۲ - ۰۵/۰۲/۱۳۹۶   بازدید: ۵۹۳