سه شنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۶

گروه پژوهشي فرآوري آبزيان دانشگاه شيراز در جمع كارآفرينان برتر استان

جشنواره ي كارآفريني بخش كشاورزي استان فارس با حضور كارآفرينان شاخص، مسؤولان استاني، محققان، مدرسان، دانشجويان و فعالان بخش كشاورزي در روز چهارم ارديبهشت ماه جاري در مركز تحقيقات و آموزش كشاورزي و منابع طبيعي فارس برگزار شد.

در اين جشنواره، دكتر بصام، رئيس مؤسسه‏ ي آموزش عالي علمي كاربردي و مهارتي جهاد كشاورزي ضمن بيان مقدمه ‏اي در خصوص علم اقتصاد، رده هاي اقتصادي در جوامع پيشرفته را تشريح نمود و چگونگي گذر كارآفرينان را از هر يك از آن ها توضيح داد.

در ادامه، دكتر قاسمي، رئيس سازمان جهاد كشاورزي فارس ضمن تشكر از برپايي اين مراسم در سال اقتصاد مقاومتي، توليد و اشتغال و اشاره به سخني از رسول اكرم (ص) در زمينه ي اخلاق، به تشريح چالش هاي كارآفريني بخش كشاورزي استان فارس با وجود پيشرو بودن در اين بخش پرداخت.

دكتر زارع، رئيس مركز تحقيقات و آموزش كشاورزي و منابع طبيعي فارس نيز گزارش مختصري از فعاليت هاي اين مركز و كارآفريني دانشجويان را ارائه نمود.

وي، كارآفريني دانشجويان را در زمينه هاي علوم زراعي و باغي؛ دامپروري؛ صنايع تبديلي؛ گياهان دارويي‏؛ آبخيزداري و آبخوان داري تشريح كرد.

دكتر زارع در پايان هدف از اجراي اين جشنواره را، نمايش اقدامات عملي كارآفريني حوزه ي كشاورزي استان فارس، معرفي ايده هاي موفق، بازاريابي فروش محصولات، فرصت يابي براي ايجاد فضاي مناسب كسب و كار و تبادل نظر بين كارآفرينان و مسؤولان بيان نمود.

در ادامه ي اين مراسم، از 45 نفر از كارآفرينان شاخص كشاورزي استان، از جمله خانم دكتر موسوي نسب، استاد دانشگاه شيراز و مؤسس و رئيس گروه پژوهشي فرآوري آبزيان، تقدير گرديد.

شايان ذكر است در حاشيه ي اين مراسم، نمايشگاه عرضه ي فعاليت ها و دستاوردهاي كارآفرينان كشاورزي استان فارس برپا شده بود كه غرفه ي گروه پژوهشي فرآوري آبزيان دانشگاه شيراز نيز مورد بازديد مسؤولان و عموم مردم قرار گرفت.

تاریخ: ۱۲:۲۵ - ۰۹/۰۲/۱۳۹۶   بازدید: ۵۳۸