سه شنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۶

برگزاري مراسم افتتاح زمين چمن مصنوعي خوابگاه شهيد مفتح

با عنايت به نقش بارز سلامت جسماني در بهبود كيفيت زندگي و تأثير آن در پيشرفت تحصيلي دانشجويان، مديريت تربيت بدني دانشگاه شيراز در راستاي فراهم نمودن زيرساخت ها، استرس ورزش و حفظ ارتقاي سلامت جسماني دانشجويان، طي چند سال اخير، اقدام به افتتاح و تجهيز اماكن ورزشي با بهره گيري از بهترين لوازم و امكانات موجود نموده است.

در همين راستا، مراسم افتتاح زمين چمن مصنوعي خوابگاه شهيد مفتح با حضور جمعي از مسؤولان دانشگاه شيراز و با صرف بودجه اي بالغ بر 90 ميليون تومان كه در نوع خود يكي از بهترين برندهاي موجود مي باشد، برگزار گرديد.

دانشجويان عزيز مي توانند همه روزه از ساعت 16 تا 24 به صورت رايگان از اين مكان ورزشي استفاده نمايند.

اميدواريم با توكل به خداوند منّان و به ياري كليه ي همكاران دانشگاهي، بتوانيم فضاهاي ورزشي دانشگاه را در حد استاندارد و در شأن دانشجويان افزايش دهيم تا اين عزيزان بتوانند با توان جسمي و روحي كامل و با نشاط به رتبه¬هاي بالاي علمي در جهت توسعه و پيشرفت ايران اسلامي دست يابند.

تاریخ: ۱۵:۴۸ - ۱۳/۰۲/۱۳۹۶   بازدید: ۹۹۶