چهارشنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۶

برگزاري جشنواره ي منطقه اي 15/84 در هفته ي گرافيك شيراز

جشنواره ي منطقه اي 15/84 در هفته ي گرافيك شيراز با يادي از استاد مرتضي مميز در دانشكده ي هنر و معماري برگزار شد.

اين جشنواره كه به همّت معاونت فرهنگي، كانون نگاره و انجمن علمي بخش هنر دانشكده ي هنر و معماري دانشگاه شيراز برگزار شد، با استقبال خوبي از سوي هنرمندان و دانشجويان كشور رو به رو گرديد.

به گفته ي دانشجو مرتضي وفادار، دبير هنري جشنواره، جشنواره ي منطقه اي 15/84 به مناسبت هفته ي گرافيك شيراز و گراميداشت استاد مرتضي مميز در ٢ بخش اصلي شامل طراحي پوستر با موضوع اين استاد و تايپوگرافي با استفاده از غزليات سعدي برگزار شد.

افتتاحيه ي اين جشنواره با نشستي از اساتيد مدعو با موضوع مروري بر نشانه هاي استاد مرتضي مميز در تالار خوارزمي برگزار شد. سپس وركشاپي با موضوع طراحي پوستر و تايپوگرافي با حضور دانشجويان و اساتيد در دانشكده ي هنر و معماري برپا و با استقبال خوبي از سوي هنرمندان و دانشجويان رشته ي ارتباط تصويري مواجه گرديد.

در ادامه نيز نشست تخصصي ديگري با موضوع امكانات بي نظير خط فارسي در طراحي نشانه با سخنراني استاد ايرج ميرزا عليخاني و همراهي اسدالله طبيب زاده و محمدرضا هاشمي نژاد برگزار شد.

سرپرست بخش هنر دانشكده ي هنر و معماري و مشاور علمي اين جشنواره بيان كرد: آثار ارسالي به دبيرخانه بيش از 290 اثر بود كه 25 اثر تايپوگرافي به نمايشگاه راه يافتند و 5 اثر تايپوگرافي مقام اوّل تا پنجم را كسب كردند. وي همچنين بيان داشت: از آثار ارسالي، 5 پوستر برگزيده و منتخب شدند.

مهندس شهريار اسدي افزود: داوري آثار اين جشنواره را ايرج ميرزا عليخاني، اسداله طبيب زاده، اسداله چهره پرداز، بهمن فيزابي، شهريار اسدي، محمدرضا هاشمي نژاد و محمدعلي كريمي پور بر عهده داشتند.

مراسم اختتاميه ي جشنواره هم با حضور و سخنراني پر بار دكتر گشتاسبي، سرپرست دانشگاه شيراز و دكتر حسينچاري، معاون فرهنگي دانشگاه و رئيس هيأت داوران، استاد ايرج ميرزا عليخاني و دبير جشنواره، عليرضا ميرزايي برگزار شد كه با استقبال پر شور دانشجويان و هنرمندان رو به رو گرديد.

همچنين به آثار برتر اين جشنواره به ترتيب نفر اوّل، ١٢ ميليون ريال؛ نفر دوم، ١٠ ميليون ريال؛ نفر سوم، ٧ ميليون ريال و نفرات چهارم و پنجم ٢ ميليون ريال، به همراه تنديس و لوح جشنواره اهدا شد.

تاریخ: ۱۵:۴۹ - ۱۶/۰۲/۱۳۹۶   بازدید: ۲۸۰