پنج شنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۶

برگزاري مرحله ي اوّل آزمون المپياد دانشجويي سال 96

مرحله ي اوّل آزمون المپياد دانشجويي سال 96 در رشته هاي زبان و ادبيات فارسي؛ الهيات و معارف اسلامي؛ علوم اقتصادي؛ حقوق؛ علوم تربيتي؛ شيمي؛ فيزيك؛ زيست شناسي؛ رياضي؛ آمار؛ مهندسي برق؛ مهندسي شيمي؛ مهندسي عمران؛ مهندسي مكانيك؛ مهندسي كامپيوتر؛ مهندسي كشاورزي (زراعت و اصلاح نباتات)؛ علوم جغرافيا؛ مهندسي مواد و علوم زمين، ارديبهشت ماه جاري به صورت هم زمان در 8 قطب دانشگاهي كشور برگزار شد.

در اين مرحله، 322 نفر از دانشجويان قطب 6 كشور شامل دانشگاه هاي استان فارس (دانشگاه شيراز، 135 نفر)؛ كهگيلويه و بوير احمد (دانشگاه ياسوج، 29 نفر)؛ بوشهر (دانشگاه خليج فارس، 55 نفر) و يزد (دانشگاه يزد، 103 نفر) با يكديگر به رقابت پرداختند.

دانشگاه شيراز مسؤول قطب 6 المپياد دانشجويي كشور مي‏باشد و دفتر استعدادهاي درخشان به عنوان دبير اجرايي، مسؤوليت برگزاري آزمون و اعلام نتايج به سازمان سنجش را بر عهده دارد.

دانشگاه هاي موجود در هر قطب، دانشجويان خود را به صورت يك تيم حداكثر 5 نفره در هر رشته به دانشگاه مركز براي شركت در مرحله ي اوّل آزمون غير متمركز اعلام مي نمايند.

پس از برگزاري مرحله ي اوّل المپياد و استخراج نتايج از هر يك از قطب هاي دانشگاهي، يك تيم 5 نفره در هر رشته كه حداقل 60% نمره ي نفر اوّل را كسب نموده اند انتخاب و براي شركت در مرحله ي نهايي المپياد به سازمان سنجش معرفي مي شوند.

نتايج مرحله ي اوّل تا پايان خرداد ماه در وب سايت دفتر استعدادهاي درخشان به نشاني: dahad.shirazu.ac.ir اعلام و مرحله ي نهايي اين المپياد، 29 و 30 تير ماه سال جاري در تهران برگزار خواهد شد.

تاریخ: ۱۴:۴۸ - ۱۹/۰۲/۱۳۹۶   بازدید: ۵۵۸