سه شنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۶

سفر علمي سرپرست دانشگاه شيراز به آلمان

دكتر ابراهيم گشتاسبي راد ، سرپرست دانشگاه شيراز در قالب هيأت علمي- دانشگاهي ايران به كشورآلمان سفر كرد.

در اين سفر نمايندگاني از ساير دانشگاه هاي ايران نيز حضور داشتند و با ظرفيت ها و زمينه هاي همكاري مشترك بين دانشگاه هاي دو كشور آشنا شدند.

بازديد از دانشگاه هاي آخن، بُن، اشتوتگارت، موسسه DAAD و موسسه DFG و همچنين بحث و تبادل نظر ميان روساي دانشگاه هاي ايران و روسا و مسئولان دانشگاه ها و موسسات تحقيقاتي و پژوهشي كشور آلمان از جمله برنامه هاي اين سفر علمي بود.

دكتر گشتاسبي راد ، با تأكيد بر ضرورت توسعه همكاري هاي علمي دانشگاهي و فراهم تر شدن زمينه مناسب براي ارتباطات بين المللي پس از برجام خاطرنشان كرد: در اين سفر علمي، در خصوص تبادل استاد و دانشجو، اجراي پروژه هاي علمي مشترك، برگزاري دوره هاي كوتاه مدت و همكاري در برپايي كنفرانس هاي علمي بين المللي گفتگو صورت گرفت.

سرپرست دانشگاه شيراز بيان داشت: در اين سفر علمي و با هدف گسترش هرچه بيشتر ارتباطات علمي و دانشگاهي بين دو كشور جمهوري اسلامي ايران و آلمان، دفتر همكاريهاي علمي ايران- آلمان در شهر بن گشايش يافت.

وي افزود: هم اكنون دانشگاه شيراز با 8 دانشگاه و موسسه تحقيقاتي آلماني داراي تفاهم نامه همكاري مشترك مي باشد و در سفر اخير با توجه به معرفي توانمندي ها و ظرفيت هاي دانشگاه شيراز، مذاكراتي در خصوص امضاي تفاهم نامه مشترك ميان دانشگاه شيراز و دانشگاه بُن كشور آلمان انجام شد.

همچنين از سوي دانشگاه شيراز ، پيشنهاد برنامه سه جانبه اعطاي بورسيه تحصيلي به دانشجويان مسلمان غيرايراني براي تحصيل در دانشگاه شيراز در مقطع تحصيلات تكميلي با حمايت DAAD ، ارائه گرديده مورد استقبال مسئولان DAAD قرار گرفت.

هم اكنون دفتر دانشگاه شيراز در دانشگاه صنعتي درسدن آلمان راه اندازي شده و قرار است به زودي دفتر همكاري مشترك دانشگاه شيراز و دانشگاه صنعتي درسدن آلمان، در دانشكده مهندسي شيمي، نفت و گاز دانشگاه شيراز گشايش يابد.

عكس هاي بيشتر مرتبط با اين خبر در آرشيو الكترونيكي روابط عمومي دانشگاه شيراز موجود است.

تاریخ: ۰۸:۴۳ - ۲۰/۰۲/۱۳۹۶   بازدید: ۱۵۵۹