سه شنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۶

برگزاري پيش نشست همايش ملّي علامه شمس‏ الدين محمد خفري

به اهتمام دانشكده‏ ي الهيات و معارف اسلامي دانشگاه شيراز، نخستين پيش نشست همايش ملّي علامه شمس الدين محمد خفري با حضور دكتر غلامرضا اعواني، رئيس انجمن حكمت و فلسفه و چهره ي ماندگار فلسفه ي ايران؛ دكتر احد فرامرز قراملكي، استاد گروه فلسفه ي دانشگاه تهران و دكتر كاكايي، رئيس دانشكده ي الهيات و معارف اسلامي در اين دانشكده برگزار شد.

در اين نشست آقايان دژكام، امام جمعه ي جهرم؛ روحاني، امام جمعه ي خفر؛ دكتر بهزاد مريدي، مديركل اداره ي فرهنگ و ارشاد اسلامي استان فارس؛ دكتر عباس زاده، دبير علمي همايش؛ بخشدار خفر؛ رئيس دانشگاه آزاد اسلامي خفر؛ اساتيد دانشكده ي الهيات و معارف اسلامي و جمعي از دانشجويان شركت نمودند.

دكتر كاكايي و دكتر اعواني هم به بيان ويژگي هاي علامه شمس الدين محمد خفري، مؤسس مكتب شيراز و بررسي مكتب شيراز و توصيف شهر شيراز در قرون 7، 8 و 9 و بحث عرفان در تحقيقات محقق خفري پرداختند.

در ادامه، دكتر قراملكي به بيان موضوع پارادوكس دروغگو يا معماي دروغگو در آثار محقق خفري پرداخت.

شايان ذكر است كه همايش ملّي علامه شمس الدين محمد خفري پانزدهم تا شانزدهم آذر ماه سال جاري در شهرستان هاي خفر و جهرم برگزار خواهد شد.

در پايان مراسم از مدعوين تقدير گرديد.

تاریخ: ۱۵:۴۶ - ۲۰/۰۲/۱۳۹۶   بازدید: ۶۳۰