سه شنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۶

برگزاري نشست پيش اجلاسيه ي طرحنامه ي دكتر رحيميان در دانشكده ي الهيات و معارف اسلامي

به همّت كميته ي دستگاهي حمايت از كرسي ها در دانشگاه شيراز و با همكاري مركز پژوهش هاي فرهنگ اسلامي اين دانشگاه و نيز دبيرخانه ي هيأت حمايت از كرسي هاي نظريه پردازي، نقد و مناظره وابسته به شوراي عالي انقلاب فرهنگي، نشست پيش اجلاسيه ي طرحنامه ي دكتر سعيد رحيميان، ارديبهشت ماه جاري در سالن دكتر شهيدي دانشكده ي الهيات و معارف اسلامي برگزار شد.

در اين نشست، دكتر ميثم چگين، ناظر هيأت حمايت از كرسي هاي نظريه پردازي و شوراي داوري متشكل از حجت الاسلام و المسلمين عليرضا قائمي نيا، دكتر محمد مهدي گرجيان و نيز كميته ي ناقدان متشكل از دكتر عسكري سليماني اميري، دكتر مسعود اسماعيلي و دكتر خيرالله محمودي، استاد دانشگاه شيراز حضور داشتند.

در ابتدا، دكتر رحيميان به ارائه ي طرحنامه ي خود با موضوع " تعريف زيبايي شناسانه ي زبان محور از عرفان اسلامي" در نقد تعريف دكتر شفيعي كدكني از عرفان به مثابه ي نگاه هنري به دين و رويكرد زيبايي شناسانه ي زباني به الهيات پرداخت. سپس اعضاي كميته ي ناقدان، ديدگاه هاي انتقادي خويش را بيان كردند.

دو تن از شوراي داوري اين نشست هم مطالبي در خصوص طرحنامه ي دكتر رحيميان ابراز نمودند و پس از طرح ديدگاه ها و بيان انتقادات، مجدداً دكتر رحيميان به دفاع از طرحنامه ي خود پرداخت.

در ادامه ي اين نشست، شوراي داوري و ناظر هيأت حمايت از كرسي ها براي ادامه ي نشست بعدي اين طرحنامه به بحث و تبادل نظر پرداختند.

همچنين كارگاه آموزشي آشنايي با نحوه ي برگزاري كرسي هاي نظريه پردازي با حضور معاون علمي هيأت حمايت از كرسي هاي نظريه پردازي و جمعي از اساتيد دانشگاه شيراز در سالن دكتر مصطفوي برگزار گرديد.

در جلسه ي ديگري نيز با شركت دكتر ميثم چگين، معاون علمي هيأت حمايت از كرسي هاي نظريه پردازي شوراي عالي انقلاب فرهنگي؛ دكتر قاسم حبيب آگهي، معاون پژوهش و فناوري دانشگاه شيراز؛ دكتر سعيد رحيميان، رئيس مركز پژوهش هاي فرهنگ اسلامي دانشگاه؛ دكتر قاسم كاكايي، رئيس دانشكده ي الهيات و معارف اسلامي؛ دكتر محمدتقي ايمان، رئيس دانشكده ي اقتصاد، مديريت و علوم اجتماعي و حجت الاسلام نيري، رئيس نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه شيراز در دفتر معاونت پژوهشي، به بررسي و برگزاري هر چه بيشتر و بهتر كرسي هاي تخصصي و كرسي هاي علمي ترويجي در اين دانشگاه پرداخته شد.

تاریخ: ۱۵:۳۴ - ۲۴/۰۲/۱۳۹۶   بازدید: ۵۵۱