چهارشنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۶

انتشار دو كتاب توسط كارشناس اداره تربيت بدني دانشگاه شيراز

دو كتاب با همكاري موسي اميراحمدي ،‌كارشناس اداره تربيت بدني دانشگاه شيراز ترجمه و منتشر شد.

كتاب " آخرين توصيه ها درتمرين با وزنه براي دو و ميداني " اثر راب پرايس مي باشد كه به منظور توسعه علم تمرين و استفاده از تجارب مربيان روز دنيا در رشته دو و ميداني، با همكاري آقاي اميراحمدي ترجمه شده است.

اين كتاب در فصول منظم و ارائه تمرينات پيشرفته با وزنه - كه تا كنون كمتر در دو وميداني مشاهده گرديده، تدوين شده است.

كتاب تمرينات واليبال (125 تمرين تكنيكي و تاكتيكي واليبال) نيز با همكاري اين كارشناس دانشگاه شيراز ترجمه و منتشر گرديد.

اين كتاب نوشته "تري كلمنت" مربي تيم دانشگاه واشنگتن و "جني مك داوول" مربي دانشگاه آموري مي باشد كه از سال 2004 به تالار مشاهير واليبال آمريكا وارد شدند.

نويسندگان تلاش نموده اند كه كتاب رادر فصول منظم در پست هاي تخصصي تمرينات با توپ را ارائه دهند.

تاریخ: ۱۵:۴۷ - ۲۵/۰۲/۱۳۹۶   بازدید: ۴۲۸