۱۳۹۶ سه شنبه ۶ تير

پيام سرپرست دانشگاه شيراز به مناسبت حادثه تروريستي تهران

دكتر ابراهيم گشتاسبي راد ، سرپرست دانشگاه شيراز در پيامي شهادت جمعي از هموطنان در حادثه تروريستي تهران را تسليت گفت و براي مجروحان حادثه آرزوي سلامتي كرد.

متن پيام سرپرست دانشگاه شيراز به شرح ذيل است:

" بسم الله الرحمن الرحيم

خبر حادثه تروريستي تهران كه منجر به شهادت و زخمي شدن جمعي از هموطنان عزيز روزه دار شد موجب تاسف و تاثر همه ي هموطنان به خصوص دانشگاهيان فهيم گشت . ملت غيور ايران نشان داده است كه همچون دهه شصت تسليم تروريسم كور نخواهد شد و به فرمايش حضرت امام (ره) هر چه ما را بكشند ملت ما بيدارتر خواهد شد .

قدرت هاي پشتيبان تروريسم كه نقاب مبارزه با تروريسم را بر چهره زده اند بدانند ملت سختي كشيده ايران با اين حركت هاي مذبوحانه ايذايي تسليم آنان نخواهد شد و به راهي كه با حضرت امام شروع گشت و با مقام معظم رهبري تداوم يافت با قوت و قدرت ادامه خواهد داد .

ملت صلح طلب و شريف و با نجابت ايران افراطي گري و تروريسم در هرجا دنيا را محكوم و اعلام ميدارد كه همچون سي و هشت سال گذشته نستوه و استوار از آرمان هاي انقلاب اسلامي كه راس آن وحدت جهان اسلام در صلح و دوستي و امنيت است دفاع خواهد كرد .

اينجانب به همراه هيات رئيسه محترم دانشگاه و از طرف همه ي دانشگاهيان فهيم صميمانه به خانواده هاي شهداي روزه دار عزيز تسليت عرض نموده و براي آنان صبر جميل و براي شهداي آنان علو درجات و براي مجروحان حادثه بهبودي و عافيت از درگاه خداوند سبحان آرزومندم.

دكتر ابراهيم گشتاسبي راد

سرپرست دانشگاه شيراز "