دوشنبه ۳ مهر ۱۳۹۶

ديدار معاون بين الملل دانشگاه ساپينزاي رم با مسؤولان دانشگاه شيراز

پروفسور كارلو چروتي، معاون بين الملل دانشگاه ساپينزاي رم با دكتر گشتاسبي، سرپرست دانشگاه شيراز؛ دكتر صفوي، قائم مقام و معاون برنامه ريزي و توسعه ي دانشگاه؛ دكتر حبيب آگهي، معاون پژوهش و فناوري دانشگاه و دكتر عظيمي فر، مدير امور بين الملل دانشگاه شيراز و نيز دكتر عسگري، رئيس دانشگاه هنر شيراز در دفتر نمايندگي دانشگاه شيراز در تهران ديدار كرد.
در اين ديدار، چگونگي توسعه ي روابط ميان دو دانشگاه مورد بحث و بررسي قرار گرفت. همچنين دو طرف پيرامون انتخاب دانشگاه شيراز به عنوان كانال ارتباط ايران و ايتاليا در زمينه ي مطالعات ايران شناسي و شرق شناسي به گفت وگو پرداختند.
پروفسور كارلو چروتي، استاد ايران شناسي دانشگاه ساپينزاي رم، رئيس انجمن ايران شناسي اروپا در سال هاي ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۱ و همچنين برنده ي جايزه ي فارابي (يونسكو - آيسسكو) در سال 2010 مي باشد. پروفسور چروتي مدت 8 سال رايزن فرهنگي سفارت ايتاليا در ايران بود.
از ديگر مباحث مطرح شده در اين نشست، مي توان به همكاري دو جانبه ي مؤسسه ي ISIAO و دانشگاه شيراز در آينده اشاره كرد.
اين مؤسسه در سال 1995 با ادغام دو مؤسسه ي Istituto Italiano per il Medio ed Estremo Oriente (IsMEO) و the Istituto Italo-Africano (IIA) تشكيل شد و در زمينه ي ارتقاي فرهنگي و با هدف تقويت روابط مثبت بين ايتاليا و كشورهاي آفريقايي و آسيايي فعاليت مي كند.
اهداف مؤسسه عبارتند از: ايجاد و اجراي پروژه هاي مطالعه و تحقيق براي پيشبرد ابتكارات همكاري فرهنگي و علمي از طريق تبادل اطلاعات، تجربه و دانش در ميان محققان و متخصصان و همچنين اجراي پروژه هاي همكاري، مشاوره و كمك، با توجه ويژه به حفظ و ارتقاي ميراث كشورهاي آسيايي و انجام مأموريت ها و كمپين هاي باستان شناسي در اين كشورها.
   تاریخ: ۱۴:۱۵ - ۱۷/۰۴/۱۳۹۶   بازدید: ۵۰۶