جمعه ۳۰ تیر ۱۳۹۶

دانشگاه هاي شريف، ‌شيراز و علوم پزشكي تهران؛ سه دانشگاه برتر ايران

بر اساس رتبه بندي بهترين دانشگاه هاي آسيا در سال 2017 ، كه توسط سيستم رتبه بندي دانشگاه ها و مؤسسه هاي آموزش عالي تايمز Times Higher Education (THE) اعلام شد ،‌ دانشگاه هاي صنعتي شريف، ‌شيراز و علوم پزشكي تهران؛ به عنوان سه دانشگاه برتر ايران معرفي گرديد.
در سال 2016 تنها هشت دانشگاه كشورمان در اين رتبه بندي قرار داشت و امسال (2017) ،‌ چهارده دانشگاه جمهوري اسلامي ايران در بين بهترين دانشگاه هاي آسيا حضور دارند.
بر اين اساس، دانشگاه صنعتي شريف در بين دانشگاه هاي صنعتي؛ دانشگاه شيراز در ميان دانشگاه هاي جامع و دانشگاه علوم پزشكي تهران در بين دانشگاه هاي علوم پزشكي ؛‌ رتبه نخست كشور را از آن خود كرده اند.
گفتني است دانشگاه صنعتي شريف و دانشگاه علوم پزشكي تهران سال گذشته هم در اين رتبه بندي قرار داشتند ، اما دانشگاه شيراز اولين حضور خود را در رتبه بندي تايمز تجربه مي كند.
رتبه بندي تايمز يكي از مشهورترين نظام هاي رتبه بندي بين المللي است كه هر ساله دانشگاه هاي برتر دنيا را بر اساس ۱۳ شاخص عملكردي در قالب ۵ معيار كلي آموزش، پژوهش، استنادات، درآمد صنعتي و وجه بين المللي جهت انجام مقايسه هاي جامع و متوازن مورد ارزيابي و رتبه بندي قرار مي دهد.
تايمز جهت رتبه بندي دانشگاه ها، بخشي از اطلاعات مورد نياز خود را از پايگاه استنادي اسكوپوس و بخشي ديگر را از دانشگاه ها و به صورت خود اظهاري گردآوري مي كند. همچنين اطلاعات حاصل از نظرسنجي شهرت از متخصصان آموزش عالي كه در سطح جهاني صورت مي گيرد نيز بخش مهمي از اطلاعات اين پايگاه جهت رتبه بندي به شمار مي آيد.

تاریخ: ۱۱:۳۸ - ۲۰/۰۴/۱۳۹۶   بازدید: ۲۳۳۴