چهارشنبه ۲۹ شهریور ۱۳۹۶

دانشگاه شيراز، رتبه اول استان فارس در مناسب سازي فضاي اداري براي معلولان و جانبازان

ساختمان مديريت دانشگاه شيراز موفق شد در بين 77 دستگاه اجرايي استان فارس، رتبه نخست را در زمينه ي مناسب سازي فضاي اداري براي استفاده جانبازان ومعلولان كسب كند.
در بازديد كارشناسان اداره كل بهزيستي استان فارس ، ساختمان مديريت دانشگاه شيراز موفق به كسب 19 امتياز از 20 امتياز گرديد و اين درحالي است كه ميانگين امتيازات به دست آمده از ساير ارگان ها برابر 10 و هفت دهم مي باشد.
به گفته ي مهندس علي اكبر قطبي ، كارشناس مسئول مديريت طرح هاي عمراني دانشگاه شيراز ، در بازديد كارشناسان ، شاخص هاي ورودي (زير شاخص بازشوها و راه قابل دسترس) ، فضاهاي بهداشتي ، سطح شيب دار و شاخص آسانسور،‌ مورد بررسي قرار گرفت.
وي اظهار داشت: در چند سال اخير، مديريت طرح هاي عمراني دانشگاه شيراز، نگاهي ويژه به امر مناسب سازي فضاهاي اداري و آموزشي داشته و در همه ي طرح هايي كه جهت احداث ساختمان تهيه گرديده و كليه ساختمان هايي كه مرمت و بازسازي شده اند ؛ تمهيدات مربوط به مناسب سازي صورت گرفته است.
مهندس قطبي، به عنوان نمونه به بازسازي مجتمع فرهنگي رفاهي دانشگاه شيراز اشاره و خاطر نشان كرد : براي دسترسي مناسب جانبازان و معلولان به فضاهاي مختلف اين مجتمع، همه ي ضوابط رعايت شده و براساس برنامه ريزي هاي صورت گرفته در ساير قسمت هاي دانشگاه شيراز نيز كار بهسازي و تسهيل دسترسي معلولان در دستور كار قرار دارد.

تاریخ: ۱۴:۲۰ - ۲۷/۰۴/۱۳۹۶   بازدید: ۲۷۶