چهارشنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۶

نشست خبري معاون پژوهش و فناوري دانشگاه شيراز

دكتر قاسم حبيب آگهي، معاون پژوهش و فناوري دانشگاه شيراز در جمع خبرنگاران حضور يافت و به تشريح مهمترين فعاليت هاي پژوهشي اين دانشگاه پرداخت.
وي، به موفقيت هاي دانشگاه شيراز در عرصه بين الملل اشاره كرد و گفت: براساس رتبه بندي تايمز در سال 2017 ، دانشگاه شيراز رتبه اول كشور را در ميان دانشگاه هاي جامع كسب كرده است.
دكتر حبيب آگهي اظهار داشت: اين موفقيت به همت دانشگاهيان به دست آمده و حفظ آن نيز ضروريست.
معاون پژوهش و فناوري دانشگاه شيراز افزود: بر اساس رتبه بندي موسسه بين المللي نيچر هم دانشگاه شيراز موفق شده است، رتبه نخست كشور را در ميان همه دانشگاه ها كسب كند.
وي خاطر نشان كرد: رتبه بندي نيچر ايندكس بر اساس تعداد مقالات در مجلات معتبر علمي بين المللي مشخص مي شود.
دكتر حبيب آگهي اظهار داشت : براي توسعه ي بين المللي سازي، برنامه هاي متعددي در دستور كار دانشگاه قرار دارد كه يكي از آنها امضاء تفاهم نامه با دانشگاه هاي معتبر دنياست .
وي، به سفراخيرش به كشور آلمان و مذاكره با مسئولان دانشگاه صنعتي درسدن آلمان اشاره كرد و گفت: بر اساس گفتگوي هاي انجام شده ميان مقامات دو دانشگاه ،همكاري در زمينه هاي فني مهندسي، علوم انساني، علوم باغباني، گياهان دارويي و ... صورت مي گيرد.
دكتر حبيب آگهي اظهار داشت: براي گسترش هرچه بيشتر ارتباط اساتيد در حوزه بين الملل ، دوره هاي كوتاه مدت تابستاني در دانشگاه شيراز تعريف شده و اعضاء هيأت علمي مي توانند تابستان امسال به يكي از دانشگاه هاي خارج از كشور سفر كنند و دانشگاه شيراز هم از دستاوردهاي علمي سفر آنان حمايت مي كنند.
معاون پژوهش و فناوري دانشگاه شيراز به بحث خريد تجهيزات آزمايشگاهي پيشرفته هم اشاره و خاطرنشان كرد: با سرمايه گزاري يك شركت ايتاليايي، يك دستگاه NMR و يك سري دستگاه هاي آزمايشگاهي ديگر تهيه شده و هم اكنون در گمرك شيراز قرار دارد.
دكتر حبيب آگهي ادامه داد: اين دستگاه ها مي توانند خدمات مناسبي را به دانشگاهيان و صنايع مختلف استان فارس و جنوب كشور ارائه نمايند.
وي اظهار اميدواري كرد: با اجراي برنامه هاي مناسب، در شش سال آينده ، دانشگاه شيرازبه قطب پژوهش تبديل مي شود و اين دانشگاه جامع ، خدمات پژوهشي را به كشورهاي همسايه و خاورميانه ارائه مي نمايد.
"راه اندازي مركز نوآوري و كارآفريني دانشگاه شيراز" ديگر موضوعي بود كه معاون پژوهش و فناوري دانشگاه شيراز در جمع خبرنگاران به آن اشاره كرد.
وي اظهار داشت: با حضور شتاب دهنده هاي بين المللي در اين مركز، فرآيند تبديل ايده هاي دانشگاهيان به محصول تجاري فراهم مي گردند.
دكتر حبيب آگهي، همچنين به بيان مطالبي درخصوص قراردادهاي برون دانشگاهي دانشگاه شيراز پرداخت و گفت: در حوزه هاي بالادستي و پايين دستي صنعت نفت ، حدود 115 ميليارد تومان قرارداد امضاء شده است.
وي ادامه داد : براساس همين قراردادها ، مركز كامپيوتر پيشرفته HPC در دانشگاه شيراز ايجاد مي شود و خدمات مرتبط با محاسبات پيشرفته را ارائه مي نمايد.
معاون پژوهش و فناوري دانشگاه تأكيد كرد: اجراي اين پروژه ها توسط دانشگاه شيراز در راستاي اقتصاد مقاومتي است و وابستگي به خارج را كاهش خواهد داد.
در ادامه اين نشست ، خبرنگاران سئوالات خود را مطرح كردند و دكتر حبيب آگهي به آنها پاسخ داد.
عكس هاي بيشتر مرتبط با اين خبر در آرشيو الكترونيكي روابط عمومي دانشگاه شيراز موجود است.

تاریخ: ۱۵:۰۵ - ۳۱/۰۴/۱۳۹۶   بازدید: ۵۴۱