شنبه ۱ مهر ۱۳۹۶

حضور دانشجويان دانشگاه كافوسكاري ايتاليا در دانشگاه شيراز براي يادگيري زبان فارسي

بر اساس تفاهم نامه ي منعقد شده ميان دانشگاه شيراز و دپارتمان تحقيقات آسيا و آفريقاي شمالي دانشگاه كافوسكاري ايتاليا، مقرر شد دانشگاه كافوسكاري دانشجوياني را كه علاقه مند به فراگيري زبان فارسي مي باشند به مركز آموزش زبان فارسي دانشگاه شيراز معرفي نمايد.
در راستاي اجرايي نمودن اين تفاهم نامه، در چند هفته ي اخير 8 نفر از دانشجويان دانشگاه كافوسكاري در دوره هاي آموزش زبان فارسي به غير فارسي زبانان شركت نموده اند. اين دانشجويان در دوره هاي مختلف ثبت نام نموده و حداكثر تا شش ماه آينده در اين مركز مشغول به آموزش زبان فارسي خواهند بود.
مطابق با روند پيشين، دانشجويان در هفته ي اوّل اقامت خود، به منظور آشنايي با فضاي شهر شيراز، به بازديد از اماكن تاريخي و گردشگري مي پردازند. در نخستين بازديد از آرامگاه حافظ ديدن كردند. در اين ديدار، خانم دكتر سيده زهره عظيمي فر، مدير و خانم مهرنوش سلطانيان، معاون امور بين الملل دانشگاه شيراز، دانشجويان را همراهي كردند.

تاریخ: ۱۳:۴۵ - ۰۸/۰۵/۱۳۹۶   بازدید: ۵۶۹