چهارشنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۶

نه به آئين نامه رعايت الزامات زيست محيطي پروژه هاي عمراني!/ رونمايي از اتوبوس هاي جديد شهري/ شهردار بايد پاكدست باشد

شهردار شيراز گفت: هيچ گروه سياسي نبايد منافع عمومي مردم را قرباني منفعت خودش بكند و شهرداري شيراز محل خدمت است نه جايي براي سياسي كاري!
به گزارش شيرازه، دويست و بيست و پنجمين جلسه علني شوراي اسلامي شهر شيراز شامگاه دوشنبه (شانزدهم مرداد ماه) برگزار شد.

دستوركار چشم انداز راهبردها و برنامه هاي اجرايي طرح بهنگام سازي مطالعات جامع حمل و نقل و ترافيك شهري شيراز پس از بررسي و به شور گذاشتن در شورا، به تصويب رسيد.

لازم به ذكر است اين طرح كه از دهه 70 به مدت 10 سال مصوب و لازم الاجرا شد تاكنون مبناي تعريفي تمامي طرح هاي عمراني در شهر بوده است.

رئيس كميسيون حمل و نقل شوراي شهر شيراز كه سه دوره متوالي و بيش از 12 سال در شوراي شهر حضور داشته است، با بيان اينكه بروزرساني اين طرح در دوره سوم شورا مورد تاكيد قرار گرفته و مصوب شده بود، گفت: بازنگري طرح فوق با مشاركت دانشگاه شيراز در اين دوره از شورا شروع شد.

احمدرضا نقيب زاده چشم اندازها، راهبردها و برنامه هاي اجرايي طرح جامع حمل و نقل و ترافيك شيراز را در راستاي حمل و نقل پايدار، ايمن و دوستدار محيط زيست دانست كه با 13 راهبرد اجرايي خواهد شد.

نه به آئين نامه رعايت الزامات زيست محيطي پروژه هاي عمراني!

آئين نامه رعايت الزامات زيست محيطي پروژه هاي عمراني كه طرح پيشنهادي كميسيون خدمات شهري، محيط زيست و بهداشت بود با راي منفي برخي از اعضاي شوراي شهر و شهردار شيراز به تصويب نرسيد.

شهردار شيراز بر اين باور بود كه يك بيستم طرح هاي عمراني در شهر زيست محيطي هستند و نيازي نيست براي شهرداري نسخه پيچي بشود!

عده اي از اعضاي شوراي شهر نيز توجيه كند شدن روند اجراي پروژه هاي عمراني را دليل محكمي بر رد كردن اين دستوركار دانستند.

رونمايي از اتوبوس هاي جديد شهري/ امكان استفاده از اتوبوس هاي جديد براي معلولان فراهم شده است

به گزارش شيرازه، شهرداري شيراز طي يك سال و نيم گذشته تعداد 286 دستگاه اتوبوس خريداري كرده بود كه در مرحله اول تقريبا نيمي از اين تعداد وارد شهر شدند و اكنون آماده بهره برداري در خطوط واحد حمل و نقل عمومي هستند.

از اين اتوبوس ها بعد از ظهر هجدهم مرداد ماه(چهارشنبه) ساعت 18 در بلوار شهيد چمران خيابان شاهد و با حضور مديران شهري رونمايي خواهد شد.

شهردار شيراز با اشاره به آمار پليس راهور در خصوص كاهش 22 درصدي تصادفات منجر به فوت در شهر شيراز، هوشمند سازي حمل و نقل در شيراز را الگويي كشوري در كاهش تصادفات دانست.

البته اين در حالي است كه استان فارس همچنان پرچمدار تلفات در تصادفات جاده اي است.

پاك فطرت اظهار داشت: براي اولين بار در كشور اتوبوس هايي با امكان استفاده معلولان در شيراز طبق يك برنامه مشخص در نقاط مختلف شهر وارد چرخه حمل و نقل عمومي مي شود.

اين درحالي است كه تعداد زيادي معلول در كلان شهر شيراز زندگي مي كنند و تقريبا از بيشتر امكانات شهري محروم هستند؛ اميد است تحولي در نحوه رسيدگي و فراهم سازي امكانات رفاهي خدماتي به جامعه معلولان در شهر صورت بگيرد.

شهردار شيراز در بخش ديگري از سخنان خود با تاكيد بر اهميت خدمت رساني به مردم توسط يك فرد پاكدست در جايگاه شهردار، تصريح كرد: هيچ گروه سياسي نبايد منافع عمومي مردم را قرباني منافع خودش بكند و شهرداري شيراز محل خدمت است نه جايي براي سياسي كاري!
منبع خبر:
شیرازه