پنج شنبه ۲ آذر ۱۳۹۶

آشنايي داوطلبان ورود به دانشگاه با عملكرد دانشگاه علوم پزشكي شيراز

آشنايي داوطلبان ورود به دانشگاه با عملكرد دانشگاه علوم پزشكي شيراز

رييس اداره استعدادها درخشان دانشگاه شيراز در گفت وگو با پانا: رييس اداره استعداد ها و عملكرد هاي درخشان دانشگاه شيراز گفت: هر ساله همايشي به منظور آشنايي داوطلبان ورود به دانشگاه برگزار ميشود كه اين برنامه در دانشگاه علوم پزشكي شيراز قدمتي 15ساله دارد و از سال 81 تاكنون در حال برگزاري است. امير آزادي در گفت و گو با پانا فارس افزود: ما دو هدف از اجراي اين همايش داريم كه يكي از آنها اطلاع رساني صادقانه به دانش آموزان است به طوريكه دانش آموزان بدانند در رشته هاي مختلف چه ميگذرد واين يكي از مهم ترين رويكرد هاي دانشگاه علوم پزشكي است.
وي هدف ديگر خود از اجراي اين همايش را جذب حداكثر نخبگان و استعداد هاي درخشان استان و نگهداري آنها در دانشگاه شيراز عنوان كرد.
آزادي در رابطه با شركت كنندگان در اين همايش افزود : دو گروه در اين همايش حاضر هستند كه گروه اول شامل اجرا كنندگان هستند كه با هماهنگي دفتر استعداد هاي درخشان حضور پيدا ميكنند و گروه دوم اساتيد دانشگاه در رشته هاي مختلف ، دانشجويان شاغل به تحصيل استعدادهاي درخشان و كارشناسان و مشاورين آموزش و پرورش هستند.
وي تصريح كرد: تمامي اين افراد براي معرفي هرچه بهتر دانشگاه علوم پزشكي شيراز به شركت كنندگان در اين همايش و داوطلبان ورود به دانشگاه تلاش خود را مي كنند.
وي در رابطه با اقدامات صورت گرفته در اين همايش نيز اظهار داشت: مشاوره تخصصي اساتيد دانشگاه ، مشاوره تخصصي دانشجويان استعداد درخشان و مشاوران تخصصي آموزش و پرورش در زمينه هاي مختلف حضور دارند.
وي در ادامه بيان كرد: دانشگاه علوم پزشكي شيراز امسال كار جديدي را آغاز كرده است كه تحت عنوان مستند سازي تاريخ شفاهي دانشگاه علوم پزشكي است كه در اين مستند از اساتيد نخبه وپيشكسوتان دانشگاه دعوت شده است.
اين همايش به مدت 3 روز و از 15 مردادماه در شيراز آغاز شده است.
وي از علاقمندان خواست تا براي ديدن اين مستندات به نشاني اينترنتي www. jt.sums.ac.ir مراجعه فرماييد.
منبع خبر:
پانا