پنج شنبه ۲ آذر ۱۳۹۶

آيت الله كلانتري: لاريجاني از ملت ايران عذرخواهي كند/ حركت سخيف نمايندگان مايه خجالت و شرمساري بود

به گزارش جنوب پرس ، آيت الله علي اكبر كلانتري اظهار داشت: كاري كه عده اي از نمايندگان مجلس در مراسم روز تحليف و سلفي گرفتن با مسؤول سياست خارجي اتحاديه اروپا انجام دادند، مايه خجالت و شرم ساري بود و احساسات مردم را جريحه دار كرد. وي افزود: اين گونه حركات جلف و سبك سرانه در تنافي آشكار با عزت ...

وي افزود: اين گونه حركات جلف و سبك سرانه در تنافي آشكار با عزت انقلاب اسلامي و منويات مقام معظم رهبري است و با اهداف والاي امام راحل فرسنگ ها فاصله دارد.

اين استاد دانشگاه شيراز اضافه كرد: مجلس شوراي اسلامي بايد عصاره فضائل ملت باشد كه متأسفانه همگان مشاهده كردند كه اين ويژگي در برخي از نمايندگان به هيچ عنوان وجود ندارد.

بنا بر اين گزارش فارس، كلانتري همچنين گفت: اين حركت سخيف و خودباختگي برخي از نمايندگان ملت در برابر مسؤول سياست خارجه اتحاديه اروپا، باعث بي حرمتي به خانواده معزز شهدا و ايثارگران انقلاب اسلامي شد.

وي در پايان نيز خاطرنشان كرد: اميدواريم كه رئيس مجلس شوراي اسلامي بابت اين ناهنجاري و رفتار شرم آور برخي از نمايندگان، كه بازتاب جهاني داشته است، از ملت شريف ايران عذرخواهي كند.
منبع خبر:
جنوب پرس