پنج شنبه ۲ آذر ۱۳۹۶

ايجاد شهرگردشگري در جوار رصدخانه دانشگاه شيراز

خبرگزاري شبستان: سرپرست دانشگاه شيراز با يادآوري اين مطلب كه يك ميليارد ريال براي تجهيز و تعمير رصد خانه دانشگاه شيراز هزينه شده است، گفت: شهرگردشگري در جوار رصد خانه دانشگاه شيراز ايجاد مي شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري شبستان از شيراز، دكتر ابراهيم گشتاسبي راد، سرپرست دانشگاه شيراز با اشاره به اينكه خبرنگاران راه سختي را براي آگاهي بخشي انتخاب كرده اند، گفت: افرادي كه خوي ديكتاتوري دارند، از شفافيت مي هراسند و مي خواهند مردم در بي خبري باشند.

وي با يادآوري اين مطلب كه شفافيت كاري است كه انسان هاي با ارزش انجام مي دهند، افزود: وظيفه امروز رسانه ايجاد محبت و نشاط در جامعه است.

سرپرست دانشگاه شيراز با اشاره به اينكه مرحله بدوي هر انساني جنگ و خشونت است، تاكيد كرد: اولين راه ارتباط گفتگو است و مرحله عالي آن ايجاد دوستي و انسانيت است.

وي با تاكيد بر اينكه دانشگاه شيراز در سطح ملي افتخارآفرين است، يادآور شد: هرچه دانشگاه افتخارات بيشتري كسب كند براي مردم اين استان ارزشمندتر است.

گشتاسبي راد با يادآوري اين مطلب كه يك ميليارد ريال براي تجهيز و تعمير رصد خانه دانشگاه شيراز هزينه شده است، افزود: شهرگردشگري در جوار رصد خانه دانشگاه شيراز ايجاد مي شود.

بر اساس اين گزارش در ادامه، دكتر بهمن فيضاوي مدير جديد روابط عمومي و امور بين الملل دانشگاه شيراز هم گفت: خبرنگاران در راستاي افزايش آگاهي مردم گام بر مي دارند.
منبع خبر:
شبستان