پنج شنبه ۲ آذر ۱۳۹۶

تصويب چشم انداز ها و راهبردهاي طرح جامع حمل و نقل شيراز

چشم انداز ها و راهبردهاي طرح جامع حمل و نقل شيراز در جلسه امروز شوراي اسلامي شهر شيراز به تصويب رسيد.

تصويب چشم انداز ها و راهبردهاي طرح جامع حمل و نقل شيرازبه گزارش خبرگزاري صدا و سيما، مركز فارس، رئيس كميسيون حمل و نقل و ترافيك شوراي اسلامي شهر شيراز گفت: طرح جامع حمل و نقل شيراز كه در سال 84 به تصويب رسيد باتوجه به اينكه افق اين طرح 10 ساله بود در شوراي دوم لزوم بهنگام سازي اين طرح تصويب شد و نهايتاٌ در ابتداي شوراي چهارم قراردادي با دانشگاه شيراز براي انجام مطالعات اين طرح انجام شد.
نقيب زاده افزود: امروز در اين جلسه شورا حاصل كارهاي كارشناسي در بخش چشم اندازها، راهبرد ها و برنامه هاي اجرايي كه مبناي فعاليت هاي عملياتي است به تصويب رسيد.
وي گفت: هدف اين طرح ايجاد حمل و نقل پايدار و دوستدار محيط زيست در شيراز است.
   تاریخ: ۲۱:۰۰ - ۱۶/۰۵/۱۳۹۶   بازدید: ۵۲