شنبه ۱ مهر ۱۳۹۶

توديع و معارفه مدير پيشين و جديد بودجه و تشكيلات دانشگاه شيراز

مراسم توديع و معارفه مدير پيشين و جديد بودجه و تشكيلات دانشگاه شيراز با حضور جمعي از اعضاء هيأت رئيسه و كاركنان دانشگاه در تالار دكتر مصطفوي برگزار شد.
دكتر ابوالقاسم ابراهيمي، مدير پيشين بودجه و تشكيلات دانشگاه شيراز در ابتداي اين نشست ضمن گراميداشت ياد شهداي مدافع حرم و به ويژه شهيد محسن حججي بيان داشت: آرامش و امنيت امروز ما مديون ايثارگري و جان فشاني شهدا است .
وي ، با تشكر از كاركنان مجموعه بودجه و تشكيلات گفت: دانشگاه شيراز با تلاش همه دانشگاهيان در مسير خود به جلو مي رود و روز به روز افتخارات و موفقيت هاي جديدي را كسب مي كند.
دكتر روح الله شهنازي، مدير جديد بودجه و تشكيلات دانشگاه شيراز هم در اين مراسم اظهار داشت: تخصيص بهينه منابع كمياب در جهت اهداف كلان دانشگاه در دستور كار اين مديريت قرار دارد و با تخصيص مناسب بودجه مي توانيم به اهداف از پيش ترسيم شده دست يابيم.
وي اظهار داشت: پيش از اين بودجه ريزي سنتي در سازمان ها حاكم بود، اما اكنون در دانشگاه شيراز بودجه ريزي به صورت علمي انجام مي شود.
دكتر شهنازي خاطرنشان كرد: دانشگاه شيراز به صورت نمونه و پايلوت بودجه ريزي بر اساس عملكرد در كشور مطرح شده و اين سيستم بودجه ريزي براي نخستين بار در دانشگاه هاي كشور توسط دانشگاه شيراز اجراء مي شود.
مدير جديد بودجه و تشكيلات دانشگاه شيراز گفت: ساختار سازمان ها هم اكنون مبتني بر هزينه و وابسته به بودجه هاي نفتي است و بايد به دنبال آن باشيم كه از منابع جديد درآمدي براي پيشبرد اهداف دانشگاه بهره ببريم .
دكتر ابراهيم گشتاسبي راد، سرپرست دانشگاه شيراز نيز در اين آيين اظهار داشت: اساس كارها و فعاليت هاي دانشگاه استفاده از راهكارهاي علمي است و دانشگاه ها در اين زمينه به عنوان الگوهاي مناسبي براي ساير سازمان ها به شمار مي رود.
سرپرست دانشگاه شيراز افزود: اين دانشگاه در دوره اخير مديريتي در جهت آمايش نيروي انساني و بودجه ريزي عملياتي بر مبناي فعاليت هاي علمي حركت كرده و علي رغم برخي مشكلات به جلو حركت مي كند و در حال گذار از شيوه هاي سنتي به فرايندهاي مدرن و علمي است.
دكتر گشتاسبي راد تأكيد كرد: دانشگاه شيراز بايد تلاش نمايد تا وابستگي خود را از بودجه هاي دولتي كم كند و دستيابي به اين مهم نيازمند تلاش همه جانبه دانشگاهيان است.
در پايان اين نشست با اهداء لوح و هدايايي از زحمات دوساله دكتر ابراهيمي در مديريت بودجه و تشكيلات دانشگاه قدرداني شد.
گفتني است هم اكنون دكتر ابوالقاسم ابراهيمي، رياست پرديس بين الملل دانشگاه را برعهده دارد.
عكس هاي بيشتر مرتبط با اين خبر در آرشيو الكترونيكي روابط عمومي دانشگاه شيراز موجود است.

تاریخ: ۱۱:۵۶ - ۲۴/۰۵/۱۳۹۶   بازدید: ۷۱۴