شنبه ۱ مهر ۱۳۹۶

فتح بلندترين قله ايران توسط كوهنوردان دانشگاه شيراز

قله 5671 متري دماوند، بلندترين قله در كشور ايران، توسط تيم كوهنوردي كاركنان دانشگاه شيراز فتح شد.
آقاي علي مزارعي ، مربي و سرپرست گروه با بيان اينكه 4 مسير جنوبي ، غربي ، شمالي و شمال شرقي براي صعود به دماوند وجود دارد ، ‌اظهار داشت: با توجه به آمادگي تيم منتخب گروه ، مسيرصعود از جبهه ي شمالي كه سخت ترين مسير است ،انتخاب شد .
وي افزود: گروه كوهنوردي كاركنان دانشگاه شيراز از سال 1370 تا كنون فعاليت دارد و به بيشتر قلل مرتفع ايران صعود كرده است .
آقاي مزارعي به برنامه هاي آتي گروه كوهنوردي كاركنان دانشگاه شيراز هم اشاره و خاطر نشان كرد : اين گروه، در صورت تامين اعتبار علاوه بر صعود قلل ايران ، قصد دارد برنامه صعود به يكي از قلل هفت هزار متري دنيا را اجرا نمايد .
دكتر مهدي ميري ، هادي غلامي، محمد رضا حاجتي، عليرضا رمضان زاده ، سيد محسن حسيني، سيد محمد باقر پور حقيقي زاده، عباس مروج، فرهاد رستم پور ، راهخدا صادقي ، دكتر امين شيرواني و علي مزارعي
اعضاي تيم كوهنوردي كاركنان دانشگاه شيراز در صعود به بلندترين قله كوه دماوند بودند.

شايان توجه است ، كوه دماوند ، با ارتفاع 5671 متر، مرتفع‌ترين كوه در ايران و خاورميانه بوده و بلند ترين قلهٔ آتشفشاني آسيا به شمار مي رود.

تاریخ: ۲۱:۲۷ - ۱۱/۰۶/۱۳۹۶   بازدید: ۶۲۶