چهارشنبه ۱ آذر ۱۳۹۶

دانشگاه شيراز ميزبان كنفرانس بين المللي انجمن رمز ايران

پس از برگزاري موفقيت آميز سيزده دوره از كنفرانس بين‌المللي انجمن رمز ايران طي 16 سال گذشته، چهاردهمين دوره اين كنفرانس 15 تا 16 شهريور ماه 1396 در دانشكده مهندسي برق و كامپيوتر دانشگاه شيراز برگزار مي‌شود.
دكتر محمدحسين شيخي، ‌دبير چهاردهمين كنفرانس بين المللي انجمن رمز ايران با اعلام اين خبر گفت : حدود 300 نفر از اساتيد ،‌دانشجويان ،‌ پژوهشگران و فعالان عرصه امنيت فناوري اطلاعات و ارتباطات از سراسر كشور در اين رخداد علمي شركت مي نمايند.
استاد دانشكده مهندسي برق و كامپيوتر دانشگاه شيراز بيان داشت : اين كنفرانس با هدف هم‌افزايي دانش پژوهشگران و صنعتگران حوزه امنيت اطلاعات و رمز شناسي و نيز انتشار يافته‌هاي نو و بديع در اين زمينه، برگزار مي گردد.
وي ادامه داد : آشنايي و ارتباط استادان، پژوهشگران، صنعتگران، مديران و كليه علاقه‌مندان اين حوزه، بررسي چالش‌هاي علمي و اجرايي در فرآيند كاربري اين فن در فضاي مجازي و تاكيد بر امن‌سازي فضاي تبادل اطلاعات در كشور از ديگر اهداف كنفرانس مي‌باشد.
‌دبير چهاردهمين كنفرانس بين المللي انجمن رمز ايران اظهار داشت : محور هاي كنفرانس شامل :مباني رمزشناسي؛ پياده سازي الگوريتم هاي رمزنگاري و حملات مرتبط ؛ امنيت شبكه ؛ پروتكل هاي امنيتي ؛ امنيت رايانش ؛‌ مهندسي امنيت و امنيت خدمات الكترونيكي ؛ نهان سازي اطلاعات ؛‌ جرم يابي در فضاي مجازي مي باشد.
دكتر شيخي افزود : با توجه به افزايش شديد تهديدات و مخاطرات سايبري براي واحدهاي صنعتي در سالهاي اخير، در اين كنفرانس، محور علمي - ترويجي امنيت سامانه هاي كنترل صنعتي به محورهاي كنفرانس افزوده شده است، تا فضاي تعامل بيشتري براي ارتباط پژوهشگران و صنعتگران كشور در اين حوزه ايجاد شود.
به گفته ي دبير كنفرانس ،‌ از 104 مقاله دريافت شده و پس از داوري اساتيد،‌ 37 درصد مقالات براي شركت در چهاردهمين كنفرانس بين المللي انجمن رمز ايران پذيرفته گرديد كه شامل 22 پوستر و 17 مقاله شفاهي است.
همچنين در دو روز برگزاري كنفرانس،‌ 5 كارگاه تخصصي با موضوعات : امنيت در شبكه هاي مخابراتي موبايل ؛ امنيت اطلاعات در سامانه هاي كنترل صنعتي: چالش ها و راهكارها ؛ بررسي چالش هاي موجود در تحليل بدافزارهاي صنعتي و معرفي ابزارهاي مناسب جهت تحليل رفتاري آنها ؛ دستورالعمل‌هاي مرتبط با امنيت داده و ارتباطات صنعت برق براساس استانداردهاي بين المللي ؛‌ و چالش‌ها، رهيافت‌ها و روندهاي امن‌سازي و ارزيابي امنيتي سامانه‌هاي سايبري-فيزيكي و كنترل صنعتي ؛‌برگزار خواهد شد.
برگزاري نمايشگاه تخصصي محصولات مربوط به حوزه امنيت فناوري اطلاعات و ارتباطات ، كارگاه هاي آموزشي و سخنراني هاي تخصصي در زمينه امنيت سامانه هاي كنترل صنعتي از ديگر برنامه هاي اين كنفرانس به شمار مي رود.
مراسم افتتاحيه كنفرانس با حضور دكتر محمدرضا عارف، رئيس انجمن رمز ايران صبح چهارشنبه 15 شهريور در تالار دانشكده مهندسي شيمي ،‌نفت و گاز دانشگاه شيراز واقع در خيابان ملاصدرا برگزار مي شود.

تاریخ: ۱۶:۴۲ - ۱۲/۰۶/۱۳۹۶   بازدید: ۷۸۴