چهارشنبه ۲۷ تیر ۱۳۹۷

افتتاح طرح هاي عمراني دانشگاه شيراز با حضور سرپرست وزارت علوم

4 طرح عمراني دانشگاه شيراز با اعتبار ۲۴۰ ميليارد ريال با حضور دكتر سيد ضياء هاشمي ، سرپرست وزارت علوم ، تحقيقات و فناوري به بهره برداري رسيد.
آيين گشايش اين طرح ها به صورت ويدئو كنفرانس در تالار شهيد دستغيب مجتمع فرهنگي رفاهي دانشگاه شيراز با حضور استاندار فارس ، سرپرست دانشگاه شيراز ، مسئولان استاني و اساتيد دانشگاه هاي استان ترتيب يافت.
دكتر سيد علي اكبر صفوي‌، قائم مقام رئيس دانشگاه شيراز در اين آيين بيان داشت : اين طرح هاي عمراني در زمينه هاي علم و فناوري، رفاهي، تفريحي و ورزشي و خوابگاه دانشجويي است كه با اعتباري بيش از 240 ميليارد ريال اجرا شده است.
وي ادامه داد : "برج نوآوري" از جمله طرح هاي عمراني دانشگاه شيراز است كه با اعتبار 112 ميليارد ريال در زميني به مساحت هفت هزار و 570 متر مربع و در مدت پنج سال ساخته شده است. اين برج محل استقرار مركز نوآوري و كارآفريني دانشگاه، مراكز رشد و شركت هاي دانش بنيان است.
دكتر صفوي اظهار داشت : بازسازي و بهسازي خوابگاه شهداي دانشگاه شيراز - ويژه دانشجويان متاهل - در مساحتي نزديك به 2800 متر مربع از ديگر طرح هاي عمراني اين دانشگاه كه مورد بهره برداري قرار گرفت. اين مجموعه شامل 52 واحد خوابگاه دانشجويان متاهل است كه براي بازسازي و بهسازي آن، 15 ميليارد ريال هزينه شده است.
قائم مقام رئيس دانشگاه شيراز تصريح كرد : بهره برداري از پيست تارتان زمين چمن در پرديس ارم دانشگاه شيراز به عنوان بزرگترين پيست استاندارد وزارت علوم در جنوب كشور از ديگر طرح هاي عمراني افتتاح شده در سفر دكتر سيدضياء هاشمي به شيراز است كه براي اجراي آن 10 ميليارد ريال هزينه شده است.
سرپرست وزارت علوم،‌تحقيقات و فناوري همچنين پيش از افتتاح رسمي اين طرح هاي عمراني، از بخش هاي مختلف مجتمع فرهنگي رفاهي دانشگاه شيراز به عنوان يكي ديگر از پروژه هاي اين دانشگاه شيراز بازديد كرد.
به گفته ي دكتر صفوي، كار تعميرات و بازسازي اين مجتمع با همكاري بخش خصوصي صورت گرفته و براي اجراي آن 100 ميليارد ريال هزينه شده است.
عكس هاي بيشتر مرتبط با اين خبر در آرشيو الكترونيكي روابط عمومي دانشگاه شيراز موجود است.

تاریخ: ۱۶:۲۸ - ۰۱/۰۷/۱۳۹۶   بازدید: ۴۹۸