دوشنبه ۲ بهمن ۱۳۹۶

تاكيد سرپرست وزارت علوم ،‌ تحقيقات و فناوري بر بهره گيري از توانمندي هاي دانشگاهيان براي حل مسائل جامعه

دكتر سيد ضياء هاشمي ، سرپرست وزارت علوم، تحقيقات و فناوري در آيين بهره برداري از طرح هاي عمراني دانشگاه شيراز گفت: اميدوارم در كنار افتتاح طرح هاي عمراني جديد ؛ به زيرساخت ها نيز توجه شود و از فضاهاي موجود حداكثر استفاده انجام شود.
سرپرست وزارت علوم، تحقيقات و فناوري با اشاره به بهره برداري از برج فناوري دانشگاه شيراز اظهار داشت: توسعه فناوري ضرورت امروز جامعه است و سياست قطعي وزارت علوم گسترش مراكز رشد و شركت هاي دانش بنيان است.
دكترهاشمي اضافه كرد: سياست ما در زمان كنوني پيوند جامعه و دانشگاه است و همچنين پيوند دانشگاه و صنعت نيز نياز جدي براي تسريع و توسعه است و دانشگاه نه تنها در صنعت بلكه در فرهنگ ،محيط زيست ، كشاورزي و... بايد ورود پيدا كند و در مجموع دانشگاه بايد حلال مسائل روز جامعه باشد.
دكتر سيد ضياء هاشمي ، سرپرست وزارت علوم، تحقيقات و فناوري در بخش ديگري از سخنانش در جمع دانشگاهيان شيراز و مسئولان استاني بيان داشت : دانشگاه براي جامعه مساله نيست ، بلكه حل مساله است و انتظار است كه دانشگاه ها در انديشه حل مسائل منطقه اي و ملي باشند.
وي اظهار كرد: اين كه در دانشگاه ها تنها آموزش دانشجويان دنبال شود كافي نيست و انتظار نقش آفريني و اثرگذاري بيشتر دانشگاه ها در همه حوزه هاي جامعه وجود دارد.
دكتر هاشمي ادامه داد: از سوي ديگر، اين توقع و انتظار وجود دارد كه دولت نيز از دانشگاهيان حمايت لازم را داشته باشد.
سرپرست وزارت علوم، تحقيقات و فناوري با تاكيد بر ضرورت تحول در دانشگاه هاي كشور تصريح كرد: علاوه بر ماموريت ها در عرصه آموزش و پژوهش، دانشگاه ها بايد كانون گفت و گو در جامعه باشند.
دكترهاشمي ، دانشگاه را عرصه تضارب آرا و انديشه ها توصيف كرد و اظهار داشت: بايد ديدگاه ها در دانشگاه مطرح شود و تعامل و الفت در اين مكان حاكم باشد، وجود سلايق مختلف امري طبيعي است و مهم اين است كه سلايق در مسير اهداف مشترك كه اعتلاي كشور است حركت كنند.
سرپرست وزارت علوم بر لزوم تقويت اعتماد اجتماعي در جامعه و دانشگاه تاكيد كرد و گفت: وجود كنش سياسي يك ضرورت است ولي دانشگاه نبايد تسليم كنش سياسي شود.
شايان توجه است در ادامه اين مراسم ، از خدمات و اقدامات ارزشمند دكتر مجيد ارشاد، رئيس سابق دانشگاه شيراز و مهندس سيدمحمدعلي افشاني استاندار سابق فارس قدرداني شد.

عكس هاي بيشتر مرتبط با اين خبر در آرشيو الكترونيكي روابط عمومي دانشگاه شيراز موجود است.

تاریخ: ۱۶:۳۲ - ۰۱/۰۷/۱۳۹۶   بازدید: ۲۵۱