دوشنبه ۲ بهمن ۱۳۹۶

ابراز خوشحالي سرپرست دانشگاه شيراز از تصدي فردي از حوزه علوم انساني بر مسند سرپرستي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري

دكتر ابراهيم گشتاسبي راد ، سرپرست دانشگاه شيراز با ابراز خوشحالي از سرپرستي وزارت علوم ، تحقيقات و فناوري توسط دكتر سيد ضياء هاشمي، كه از اساتيد حوزه علوم انساني به شمار مي رود ؛ اظهار داشت: علوم انساني ما نياز به تحول دارد و بايد از درون بجوشد و برون‌گرا باشد.
سرپرست دانشگاه شيراز در آئين گشايش پروژه‌هاي عمراني دانشگاه شيراز و مراسم تجليل از خدمات شايسته ي دكتر ارشاد ، رئيس سابق دانشگاه شيراز و مهندس افشاني، ‌استاندار سابق فارس كه با حضور دكتر سيد ضياء هاشمي ، سرپرست وزارت علوم ، تحقيقات و فناوري در مجتمع فرهنگي رفاهي دانشگاه شيراز برگزار شد ؛ به اهميت تحول در علوم انساني به‌عنوان زيربناي توسعه و پيشرفت اشاره كرد و اظهار داشت: امروز كشور ما به‌شدت در عرصه علوم انساني نياز به كمك دارد.
وي با بيان اينكه صداي علوم انساني ما را بايد جهانيان بشنوند، خاطرنشان كرد: اگر امروز يك محقق خارجي با زحمت بسيار زبان فارسي را ياد مي‌گيرد تا به تحقيق بپردازد، محققان ما نيز بايد اين‌گونه بوده و بر زبان‌هاي بين‌المللي مسلط شوند.
دكتر گشتاسبي راد ادامه داد: از مطالعه در زمينه آسيب‌هاي اجتماعي تا مطالعات در مورد كشورهاي ديگر از اهميت بالايي برخوردار است، همان‌گونه كه كشورهاي ديگر در اين خصوص در قبال كشور ما عمل مي كنند براي اينكه بتوانند مسائل اقتصادي و سياسي خود را دنبال كنند.
وي، با طرح اين سؤال كه چرا محققان ما نبايد با فراگيري زبان‌هاي بين‌المللي به تحقيق و پژوهش بپردازند، افزود: در حوزه علوم انساني مي‌توان به كمك حوزه‌هاي مختلف موردنياز كشور شتافت به ويژه در علوم شناختي كه به شدت نياز آن احساس مي‌شود.
سرپرست دانشگاه شيراز خاطرنشان كرد: دانشگاه شيراز به‌عنوان يك دانشگاه جامع مي‌تواند منشأ تحول در تمام حوزه‌هاي موردنياز كشور باشد و تحول در عرصه علوم انساني نيز با اين ظرفيت‌ها امكان‌پذير خواهد بود.
وي همچنين با اشاره به اقدامات انجام‌شده در زمينه رفاهي و آموزشي در دانشگاه شيراز، با تشكر از استاندار سابق فارس در توجه به نيازهاي دانشگاه، خاطرنشان كرد: استفاده از امكانات فعلي دانشگاه نشان مي‌دهد كه پست ها و مسؤوليت‌ها رفتني است و تنها كارهاي نيك از مديران باقي مي‌ماند.
دكتر گشتاسبي راد با اشاره به كمبودهاي دانشگاه‌ها ادامه داد: توجه به اين نكته بسيار مهم است كه بودجه‌ها چگونه هزينه شده و كارهاي زيربنايي چگونه انجام شود.
وي افزود: امروز زماني كه مي‌بينيم اعضاي هيات علمي و خانوادهايشان از مجموعه‌هاي رفاهي استفاده كرده و احساس رضايت مي‌كنند و با احترام و آبرو با آنان برخورد مي‌شود، براي بانيان اين كارها افتخارآميز است و ما نيز احساس شعف و شادي كرده و براي ايجاد محيطي مناسب‌تر براي تحصيل دانشجويان انگيزه‌هاي بيشتري مي‌يابيم.
عكس هاي بيشتر مرتبط با اين خبر در آرشيو الكترونيكي روابط عمومي دانشگاه شيراز موجود است.

تاریخ: ۱۶:۳۲ - ۰۱/۰۷/۱۳۹۶   بازدید: ۳۴۳