سه شنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۶

حضور وزير تحقيقات، فناوري و آموزش عالي اندونزي در دانشگاه شيراز

نشست مشترك وزير تحقيقات، فناوري و آموزش عالي اندونزي با هيئت رئيسه دانشگاه شيراز ، در مجتمع فرهنگي رفاهي اين دانشگاه برگزار شد.
در اين جلسه جمعي از مسئولان دانشگاه هاي برتر جمهوري اندونزي و روساي دانشكده هاي دانشگاه شيراز نيز حضور داشتند و درخصوص گسترش و تعميق همكاري هاي علمي مشترك بحث و تبادل نظر گرديد.
در اين ديدار ، دكتر محمد نصير، وزير تحقيقات، فناوري و آموزش عالي اندونزي به همراهي هيات بلند پايه از مسئولان آموزش عالي اين كشور در سفر به ايران اشاره كرد و با ابراز خوشحالي از حضورش در دانشگاه شيراز گفت : اميدوارم اين سفر ، زمينه ي مناسبي را براي همكاري هاي علمي ميان دانشگاه شيراز و دانشگاه هاي اندونزي فراهم نمايد.
وي افزود : در زمينه هاي مختلف ازجمله حمل و نقل ، علوم و كشاورزي ، ‌فناوري اطلاعات ،‌ نانو تكنولوژي و بيوتكنولوژي، هوافضا، انرژي هاي تجديد پذير ، ‌انرژي خورشيدي ، بهداشت و صنايع دارويي ؛ بستر مناسبي براي همكاري هاي مشترك وجود دارد و اين همكاري ها مي تواند در قالب طرح هاي مشترك تحقيقاتي و تبادل استاد و دانشجو اجرايي شود.
وزير تحقيقات ، فناوري و آموزش عالي اندونزي گفت: روابط علمي اندونزي و ايران بايد از شرايط موجود به سطح بالاتري ارتقا يابد و ما علاقمنديم تقويت روابط علمي با ايران را در حوزه هاي مختلف پيگيري كنيم.
دكتر سيد علي اكبر صفوي ، ‌قائم مقام رئيس دانشگاه شيرازهم در ابتداي اين نشست ضمن معرفي بخشي از توانمندي ها و ظرفيت هاي دانشگاه شيراز بيان داشت : بر اساس رتبه بندي جهاني تايمز ،‌ دانشگاه شيراز ، ‌برترين دانشگاه جامع جمهوري اسلامي ايران به شمار مي رود و در رتبه بندي نيچر هم دانشگاه شيراز، اولين دانشگاه ايران است.
وي ادامه داد : بيش از نيمي از دانشمندان برتر جهان اسلام كشورمان ،‌ در دانشگاه شيراز مشغول تدريس و پژوهش مي باشند كه اين نشان از پايبندي دانشگاه شيراز به ارزش هاي آكادميك است.
دكتر صفوي گفت : قراردادهاي متعدد علمي با كشورهاي مختلف توسط دانشگاه شيراز به امضا رسيده و گسترش فعاليت هاي علمي بين المللي در دستور كار دانشگاه شيراز قرار دارد.
وي، با تاكيد بر آمادگي دانشگاه شيراز براي انتقال تجربيات به همتايان اندونزيايي گفت: دانشكده ها و مراكز تحقيقاتي پژوهشي دانشگاه شيراز مي توانند در اين زمينه نقش آفريني نمايند و اميدوارم سفر وزير علوم اندونزي ، نقطه عطفي براي پيشرفت هاي آتي باشد.
در ادامه اين نشست، روساي دانشگاه هاي اندونزي و روساي دانشكده هاي دانشگاه شيراز به معرفي اجمالي مراكز علمي تحت مديريت خود پرداختند و مقرر گرديد براي اجراي شدن تفاهم نامه ها ، نشست هاي بعدي با حضور مسئولان دانشگاه هاي اندونزي و دانشگاه شيراز برگزار شود.
اهداي لوح و هداياي فرهنگي به وزير تحقيقات، فناوري و آموزش عالي اندونزي و هيات همراه توسط سرپرست دانشگاه شيراز و ضيافت ناهار ، پايان بخش اين مراسم بود.
عكس هاي بيشتر مرتبط با اين خبر در آرشيو الكترونيكي روابط عمومي دانشگاه شيراز موجود است.

تاریخ: ۱۷:۵۱ - ۱۸/۰۷/۱۳۹۶   بازدید: ۳۴۰