جمعه ۲۷ مهر ۱۳۹۷

نشست خبري سمپوزيوم هاي بين المللي هوش مصنوعي و پردازش سيگنال و علوم كامپيوتر و مهندسي نرم افزار

نشست خبري دو سمپوزيوم بين المللي هوش مصنوعي و پردازش سيگنال و علوم كامپيوتر و مهندسي نرم افزار در تالار دكتر مصطفوي دانشگاه شيراز برگزار شد.
در ابتدا، خانم دكتر سيده زهره عظيمي فر، دبير اجرايي به تبيين اهداف و برنامه هاي اين سمپوزيوم هاي بين المللي پرداخت و گفت: دوره هاي هيجدهم و نوزدهم اين دو سمپوزيوم بين المللي از انجمن كامپيوتر ايران در روزهاي سوم و چهارم آبان ماه سال جاري به ميزباني بخش مهندسي كامپيوتر دانشگاه شيراز برگزار خواهد شد.
وي افزود: در اين برنامه كه براي دومين بار در دانشگاه شيراز برگزار مي شود و نخستين بار آن در سال 2012 بوده است، آقاي دكتر علي حمزه، دبير علمي سمپوزيوم بين المللي هوش مصنوعي و پردازش سيگنال و آقاي دكتر اشكان سامي، دبير علمي سمپوزيوم بين المللي علوم كامپيوتر و مهندسي نرم افزار مي باشند.
اين استاد دانشگاه شيراز اظهار داشت: با توجه به پيشينه ي درخشاني كه بخش مهندسي كامپيوتر در حوزه ي هوش مصنوعي دارد، اين اعتبار ايجاد شده باعث گرديد تا فراخواني در سطح ملّي و بين المللي داشته باشيم كه اين فراخوان با استقبال بسيار خوبي رو به رو شد.
دبير اجرايي دو سمپوزيوم بين المللي هوش مصنوعي و پردازش سيگنال و علوم كامپيوتر و مهندسي نرم افزار خاطرنشان كرد: هفت سخنران مدعو از دانشگاه هاي برتر كشورهاي آلمان، كانادا، فرانسه و ايتاليا در اين كنفرانس ها حضور خواهند داشت و باعث خوشحالي است كه تعدادي از اين اساتيد بين المللي ايرانياني هستند كه در اين كشورها مشغول فعاليت هاي دانشگاهي مي باشند.
خانم دكتر عظيمي فر بيان داشت: در حاشيه ي اين دو سمپوزيوم، 12 كارگاه آموزشي برگزار مي شوند كه مخاطبان اصلي اين كارگاه ها، متخصصان و كارشناسان علوم كامپيوتر هستند كه با بخش صنعت ارتباط قوي دارند و هدف از برپايي اين كارگاه ها، ارتقاي سطح تخصصي و توانمندسازي كارشناسان اين حوزه است.
وي اضافه كرد: از متخصصان و كارشناساني كه سال ها قبل از اين حوزه فارغ التحصيل شده اند و در حوزه ي طراحي و پياده سازي نرم افزار و سيستم هاي هوشمند سال ها تجربه دارند، دعوت مي نماييم تا در اين كارگاه ها كه روز سه شنبه، دوم آبان ماه در دانشكده ي مهندسي شماره 2 واقع در خيابان ملاصدرا برگزار مي شود شركت كنند..
عضو هيأت علمي بخش مهندسي كامپيوتر ابراز كرد: همان طور كه مي دانيم حوزه يIT در كشور در چند سال گذشته فعاليت هاي چشمگيري داشته و ما موفق شده ايم كه در حوزه ي بازي هاي كامپيوتري، سيستم هاي هوشمند و امنيت شبكه هاي كامپيوتري موفقيت هاي بسزاي بومي داشته باشيم و حتي تعداد قابل ملاحظه اي نرم افزار را در حال حاضر صادر مي كنيم و بازار IT ايران يكي از بازارهاي بسيار قوي است؛ لذا سعي كرديم كه اين كارگاه هاي آموزشي را به نحوي بچينيم و استاد دعوت كنيم كه بتوانيم اين حوزه ي بزرگ فناوري اطلاعات را پوشش دهيم.
خانم دكتر عظيمي فر ادامه داد: در كنار اين برنامه با همكاري پارك علم و فناوري استان، برنامه ريزي يك پنل فني تخصصي را داريم و از شركت هايي كه در زمينه ي كامپيوتر چه هوش مصنوعي و چه نرم افزار موفق شده و محصولاتي در سطح ملّي و بين المللي داشته و بازاري براي محصولات خودشان به دست آورده اند و تجربيات خوبي در اين زمينه دارند دعوت مي شود تا در اين پنل فني تخصصي كه بعد از ظهر روز چهارشنبه، سوم آبان ماه تشكيل مي شود، شركت كنند. لذا از شركت هاي نوپا؛ شركت هاي مستقر در پارك علم و فناوري و شركت هاي دانش بنيان و حتي شركت هاي خصوصي براي حضور در اين پنل دعوت مي نماييم تا تجربيات دانشگاهي و صنعتي به اشتراك گذاشته شود.
دبير علمي سمپوزيوم بين المللي هوش مصنوعي و پردازش سيگنال هم گفت: مراسم افتتاحيه ي دو سمپوزيوم بين المللي ياد شده، ساعت 8 تا 10 صبح روز چهارشنبه، سوم آبان ماه و مراسم اختتاميه، ساعت 17 تا 18:30 روز پنج شنبه، چهارم آبان ماه سال جاري در تالار كتابخانه ي خوارزمي برگزار مي شود.
دكتر علي حمزه اضافه كرد: محورهاي سمپوزيوم هوش مصنوعي و پردازش سيگنال در حوزه هاي يادگيري ماشين؛ پردازش تصوير؛ بهينه سازي؛ پردازش سيگنال هاي پزشكي؛ امنيت هوشمند؛ حمل و نقل هوشمند و يادگيري عميق است و محورهاي سمپوزيوم علوم كامپيوتر و مهندسي نرم افزار در حوزه هاي مهندسي نرم افزار؛ الگوريتم؛ داده كاوي؛ پردازش موازي؛ بزرگ داده ها و پردازش ابري و شبكه هاي اجتماعي مي باشد.
وي اظهار داشت: براي هر دو كنفرانس بيش از 170 مقاله ارسال شده اند كه پس از داوري، حدود 80 مقاله توسط پژوهشگران داخلي و خارجي دانشگاه هاي سرتاسر ايران و چند نويسنده ي بين المللي ارائه مي شوند.
اين استاد دانشگاه شيراز خاطرنشان كرد: كميته ي علمي متشكل از 30 نفر از اساتيد بنام حوزه ي كامپيوتر از ايران و خارج از ايران مي باشد و بيش از 60 داور با اين كنفرانس ها همكاري دارند.
دبير علمي سمپوزيوم بين المللي هوش مصنوعي و پردازش سيگنال بيان داشت: حاميان علمي اين دو سمپوزيوم بين المللي، انجمن بين المللي مهندسان برق و كامپيوتر، مركز فناوري اطلاعات، پارك علم و فناوري فارس و پايگاه استنادي علوم جهان اسلام؛ حامي معنوي، دانشگاه الزهرا و حاميان مالي، شركت داده پردازان ايران، مركز منطقه اي اطلاع رساني علوم و فناوري و پارك علم و فناوري فارس هستند.
عضو هيأت علمي بخش مهندسي كامپيوتر ادامه داد: هدف از برگزاري اين سمپوزيوم هاي بين المللي، ارائه ي آخرين دستاوردهاي علمي در اين حوزه به مخاطبان و برقراري ارتباط بين صنعتگران و دست اندركاران تحقيق حوزه ي كامپيوتر مي باشد.

تاریخ: ۱۵:۲۶ - ۲۹/۰۷/۱۳۹۶   بازدید: ۵۴۱