شنبه ۱ اردیبهشت ۱۳۹۷

همايش تبديل رويا به كسب و كار بين المللي
فایل ضمیمه : دريافت فايل ارائه شده در همايش ضمیمه

در راستاي سلسله سخنراني هاي فارغ التحصيلان دانشكده مهندسي مكانيك دانشگاه شيراز و با همكاري بنياد توسعه علوم و فناوري هاي هوا فضا، همايشي تبديل رويا به كسب و كار بين المللي در تالار خوارزمي دانشكده مهندسي برگزار شد.
دكتر محمدمهدي عليشاهي، استاد دانشكده مكانيك دانشگاه شيراز و رئيس بنياد توسعه علوم بر فناوري هاي هوا فضا در ابتداي اين مراسم گفت: اين بنياد به عنوان يك مجموعه غير انتفاعي و غيردولتي فعاليت مي كند.
وي ادامه داد: هدف ما گسترش دانش هوا فضا در سطوح مختلف دانشگاهي و دانش آموزي است و به همين منظور به دنبال راه اندازي موزه هوا فضا در شهر شيراز هستيم.
چهره ماندگار كشوري مهندسي مكانيك اظهار داشت: براي دانشجويان كارشناسي ارشد و دكتري نيز فضايي فراهم شده تا در راستاي اهداف بنياد توسعه علوم و فناوري هاي هوا فضا فعاليت نمايند.
وي با اشاره به وجود دانش آموختگان فراوان از دانشگاه هاي كشور تصريح كرد: سلسله نشست ها و سخنراني هاي فارغ التحصيلان دانشكده مهندسي مكانيك مي تواند زمينه ساز انتقال تجربيات مفيد و سازنده و استفاده از آنها براي ايجاد كسب و كار و اشتغال باشند .
مهندس محسن نصيري، نماينده انجمن تحقيقات بازاريابي اروپا و دانش آموخته مهندسي دانشگاه شيراز هم در اين همايش با بيان خاطراتي از فعاليت هاي چندسال گذشته اش در فضاي كسب و كار بيان داشت: داشتن يك ايده و تلاش براي دستيابي به آن، مهارت آموزي، شبكه سازي و كمك ديگران مي تواند يك فكر را به محصول و كسب و كاري موفق تبديل كند.
وي، با بيان مسائلي در خصوص كارآفريني و بازاريابي خطاب به دانش جويان حاضر در جلسه گفت: سعي كنيد از فضاي دانشگاه به اندازه كافي بهره ببريد و خود را در زمينه هاي مختلف توانمند سازيد؛ چرا كه حضور در دانشگاه رشد شخصيتي را در پي دارد.
در انتهاي اين مراسم نشان دانشكده مهندسي مكانيك توسط دكتر فريد، رئيس دانشكده به مهندس نصيري اهداء شد.
عكس هاي بيشتر مرتبط با اين خبر در آرشيو الكترونيكي روابط عمومي دانشگاه شيراز موجود است.

تاریخ: ۱۳:۴۲ - ۰۲/۰۸/۱۳۹۶   بازدید: ۳۶۹