جمعه ۲۷ مهر ۱۳۹۷

دريافت فايل هاي ارائه شده در مراسم ضمیمه

نشست هيأت وزارت آموزش و موسسات تحقيقاتي كشور آلمان با اساتيد و دانشجويان تحصيلات تكميلي دانشگاه شيراز در تالار خوارزمي دانشكده مهندسي برگزار شد.
دكتر ابراهيم گشتاسبي راد ، سرپرست دانشگاه شيراز در اين مراسم ابراز اميدواري كرد : اجراي چنين نشست هايي بتواند زمينه مناسبي را براي گسترش فعاليت هاي بين المللي فراهم نمايد.
وي افزود: دانشگاه شيراز هم اكنون تفاهم نامه هاي متعددي را با دانشگاه ها و مراكز تحقيقاتي كشور آلمان منعقد كرده است.
سرپرست دانشگاه شيراز تصريح كرد: در زمينه هاي مختلف از جمله انرژي ، نانو تكنولوژي ، بيوتكنولوژي، هنر و معماري، مهندسي حمل و نقل، كشاورزي و ... آماده گسترش همكاري هاي علمي و مشترك با كشور آلمان مي باشيم.
دكتر سيدعلي اكبر صفوي، قائم مقام رئيس دانشگاه شيراز هم در اين نشست بيان داشت: جمهوري اسلامي ايران با برخي از دولت ها مانند اتريش، آلمان، چين، روسيه و ايتاليا قراردادهاي بين المللي منعقد كرده و در اين راستا تسهيلات مناسبي براي همكاري هاي علمي مشترك فراهم شده است.
وي ادامه داد: اين فرآيند شروع شده و هم اكنون حدود 300 پروژه علمي بين ايران و موسسات تحقيقاتي اين كشورها در حال انجام مي باشد.
دكتر صفوي خاطرنشان كرد: اساتيد و دانشجويان تحصيلات تكميلي مي توانند از اين فرصت براي انجام پژوهش هاي مشترك بهره ببرند.
وي، به تفاهم نامه دانشگاه شيراز با دانشگاه صنعتي درسدن آلمان اشاره كرد و گفت: براساس اين تفاهم نامه تبادل استاد و دانشجو، انجام تحقيقات مشترك، اجراي سمينارها و كنفرانس ها صورت مي گيرد.
قائم مقام دانشگاه شيراز در بخش ديگري از سخنانش ضمن معرفي گوشه اي از توانمندي ها و ظرفيت هاي اين دانشگاه تصريح كرد: هم اكنون حدود 20 درصد دانشجويان دانشگاه شيراز در مقطع دكتري و حدود 30 درصد هم در مقطع كارشناسي ارشد مشغول به تحصيل و پژوهش مي باشند.
دكتر ارژنگ خليلي، دكتر پيام پارسي زاده، دكتر بهرام همتي نژاد، پروفسور اشنايدر، خانم دكتر مدرز، دكتر اشترونك ، دكتر اشتوكل و دكتر مورس از سخنرانان اين نشست بودند كه به بيان مطالبي در خصوص نوآوري هاي علمي در آلمان،معرفي موسسات حمايت كننده و بورس دهنده، موسسه DFG، DAAD ،AVH ، ارائه تجربيات براي تحقيق در آلمان ،اصول استفاده از بورس در آلمان ، بين المللي سازي آموزش عالي، چارچوب تحقيقاتي در آلمان، سازمان تحقيقات آلمان، جامعه ي مكس پلنك، جامعه ي لايبنيز، استراتژي بين المللي سازي در وزارت علوم آلمان در خصوص ايران، موسسه هلملتز، تحقيق براي چالش هاي بزرگ، چارچوب همكاري هاي مشترك، تسهيلات حمايت از دانشجو، فرصت مطالعاتي و تبادل محققان با تجربه و تسهيلات صندوق حمايت از پژوهشگران و فناوران ايراني پرداختند.
در انتهاي اين مراسم ، پرسش و پاسخ با حضور مسئولان موسسات تحقيقاتي آلمان برگزار شد و دكتر صفوي بيان داشت: از 3 پروپوزال كه در زمينه هاي مطرح شده در اين نشست ارائه شود ، توسط دانشگاه شيراز به صورت ويژه حمايت مي شود.

عكس هاي بيشتر مرتبط با اين خبر در آرشيو الكترونيكي روابط عمومي دانشگاه شيراز موجود است.

تاریخ: ۱۸:۵۹ - ۰۲/۰۸/۱۳۹۶   بازدید: ۱۶۳۵