دوشنبه ۲ بهمن ۱۳۹۶

حضور هيأت دانشگاهي كشور سوريه در دانشگاه شيراز

در نشست مشترك رئيس و جمعي از اساتيد دانشگاه البعث كشور سوريه با هيأت رئيسه و جمعي از اساتيد دانشگاه شيراز ، در خصوص فعاليت هاي علمي و پژوهشي مشترك بحث و تبادل نظر شد.
دكتر محمدرضا حاجيان، مسئول روابط اجتماعي سفارت جمهوري اسلامي ايران در سوريه در ابتداي اين نشست گفت: روابط 2 كشور هم اكنون از نظر سياسي در بالاترين حد خود قرار دارد و حوادث چند سال اخير اين روابط را عميق تر كرده است .
وي ادامه داد: در چارچوب استراتژي سياست خارجي جمهوري اسلامي ايران و در راستاي سياست هاي اقتصاد مقاومتي، جمهوري اسلامي ايران در تلاش است روابط علمي، اقتصادي و اجتماعي را با كشورهاي دوست و همسايه گسترش دهد و تعميق ببخشد.
مسئول روابط اجتماعي سفارت ايران در سوريه بيان كرد: اين اعتقاد وجود دارد كه افزايش همكاري هاي علمي و همه جانبه ، به سياست هاي استقلال طلبانه دو كشور كمك مي كند.
دكتر حاجيان گفت: افزايش در روابط مي تواند ما را از وابستگي به غرب رها سازد؛ چراكه غربيان از اين وابستگي ها به عنوان ابزاري براي فشارهاي سياسي استفاده مي كنند.
وي خاطرنشان كرد: هر دو كشور ايران و سوريه توانمندي هاي بسيارخوبي در زمينه هاي مختلف از جمله علمي و دانشگاهي دارند و مي توانند به يكديگر براي افزايش اين توانمندي ها كمك كنند.
دكتر حاجيان بيان داشت: بخش هاي مختلف كشور سوريه در خلال بحران در برابر تروريست ها مقاومت كردند و دانشگاه هاي سوريه در استان هاي مختلف در طول اين 6 سال بحران و علي رغم تمام فشارها به كارخود ادامه دادند و حتي يك روز هم اين دانشگاه ها تعطيل نشد.
وي، ابراز اميدواري كرد كه چنين نشست هايي به امضاي تفاهم نامه بين دو دانشگاه منجر شود و تاكيد كرد : وزارت امور خارجه اين آمادگي را دارد كه براي اجرايي شدن اين تفاهم نامه هرگونه كمكي را ارائه نمايد.
دكتر ابراهيم گشتاسبي راد ، سرپرست دانشگاه شيراز هم با ابراز خوشحالي از حضور مسئولان دانشگاه البعث سوريه در كشور ايران، از علاقه مندي دانشگاه شيراز براي گسترش همكاري ها خبر داد و گفت: در همه ابعاد از جمله موضوع آب، فناوري اطلاعات، كشاورزي، زمين شناسي، جامعه شناسي و صنايع غذايي مي توانيم همكاري مشترك داشته باشيم.
دكتر گشتاسبي تأكيد كرد: فرهنگ و تمدن ما به شدت به هم آميخته است و دو دانشگاه مي توانند در زمينه فرهنگ ، تمدن و تاريخ فعاليت هاي علمي و پژوهشي مشترك انجام دهند.
دكتر سيدعلي اكبر صفوي، قائم مقام رئيس دانشگاه شيراز هم در اين نشست به معرفي توانمندي هاي فراوان دانشگاه شيراز پرداخت و گفت: اين آمادگي در مجموعه دانشگاه شيراز وجود دارد كه با كشورهاي مختلف روابط علمي خود را توسعه و گسترش دهد.
دكتر علي عبدالله ، رئيس دانشگاه البعث سوريه هم با ابراز خوشحالي از حضورش در دانشگاه شيراز گفت: اين علاقه مندي وجود دارد كه در زمينه هاي تبادل استاد و دانشجو، انجام پروژه هاي تحقيقاتي مشترك، شركت در همايش ها و كنفرانس ها و همكاري در زمينه هاي متنوع علمي، دو دانشگاه تفاهم نامه امضاء نمايند.
دكتر رهيده مدير بين الملل دانشگاه صنعتي شيراز و دكتر حيدري مدير بين الملل دانشگاه علوم پزشكي شيراز نيز در اين نشست به معرفي دانشگاه هاي مربوطه پرداختند و علاقه مندي خود را براي گسترش همكاري ها اعلام كردند.

عكس هاي بيشتر مرتبط با اين خبر در آرشيو الكترونيكي روابط عمومي دانشگاه شيراز موجود است.

تاریخ: ۱۹:۴۷ - ۰۲/۰۸/۱۳۹۶   بازدید: ۴۵۶