دوشنبه ۲ بهمن ۱۳۹۶

تقدير از بازنشستگان و كاركنان نمونه دانشگاه شيراز

آيين تقدير از بازنشستگان و كاركنان نمونه دانشگاه شيراز با حضور دكتر ابراهيم گشتاسبي راد، سرپرست دانشگاه در تالار شهيد دستغيب برگزار شد.
در اين مراسم از 123 كارمند بازنسشته سال هاي 1393 تا 1395 و 18 مدير و كارشناس نمونه اين دانشگاه در سال 1394 كه در سه سطح دانشگاهي، استاني و كشوري به عنوان افراد برگزيده انتخاب شده بودند؛ با اهداي لوح سپاس، تجليل شد.
دكتر گشتاسبي ، سرپرست دانشگاه شيراز در اين آيين كارمندان دانشگاه شيراز را افرادي پرتوان، با انگيزه و تلاشگر توصيف كرد و گفت: بخش عمده فعاليت هاي دانشگاه بزرگ شيراز با حضور كارمندان اجرا مي شود.
وي با تاكيد بر لزوم بهره گيري از تجارب ارزشمند كارمندان باسابقه ، پيشنهاد داد: جلسات ماهانه مسئولين دانشگاه با بازنشستگان برگزار شود تا از تجربيات آنها در مسير توسعه دانشگاه استفاده گردد.
سرپرست دانشگاه شيراز ، بازنشستگي را فصل نويني از زندگي قلمداد كرد و گفت: براي اين دوران جديد زندگي بايد ايده هاي جديد و فكر نوين داشت.
دكترسيدمحمد زبرجد، معاون اداري و مالي دانشگاه شيراز هم ضمن تبريك به كارمندان بازنشسته و كاركنان نمونه، براي كليه دانشگاهيان آرزوي سلامتي و تندرستي نمود و ضمن ارج نهادن به زحمات كارمندان، از آن ها به عنوان نيروهاي كارآمد و اصلي دانشگاه ياد كرد.
دكتر بابك شمشيري ، رئيس دانشكده علوم تربيتي و روانشناسي نيز در اين مراسم به بيان پيشنهاداتي براي دوران بازنشستگي پرداخت و با بر شمردن نقش و جايگاه كاركنان بازنشسته و ضرورت استفاده از تجربيات آن ها در اجراي ماموريت هاي دانشگاه ، ارتباط بيشتر دانشگاه با بازنشستگان را خواستار شد.
آقاي عليمراد شيري، رئيس صندوق بازنشستگان استان فارس نيز ضمن قدرداني از زحمات چندين ساله بازنشستگان دانشگاه و تشريح عملكرد سازمان بازنشستگي استان فارس خواهان ارتباط بيشتر كانون بازنشستگان دانشگاه شيراز با اين مجموعه شد.
وي همچنين از حضور بازنشستگان در اماكن تحت پوشش سازمان بازنشستگي استان فارس استقبال كرد.
عكس هاي بيشتر مرتبط با اين خبر در آرشيو الكترونيكي روابط عمومي دانشگاه شيراز موجود است.

تاریخ: ۲۰:۴۴ - ۰۲/۰۸/۱۳۹۶   بازدید: ۷۵۵