جمعه ۳ آذر ۱۳۹۶

رونمايي از كتاب " رستگار منصور" (ارج نامه استاد دكتر منصور رستگار فسايي) در دانشگاه شيراز

جمعي از فرهيختگان در سالن منتظرى دانشكده ى علوم دانشگاه شيراز گرد هم آمدند تا سال هاى حضور و تلاش مرد علمي، دكتر منصور رستگار فسايى را پاس دارند و كتاب ارج نامه ى استاد را رونمايى كنند.
در آغاز دكتر حبيب آگهي، معاون پژوهشي دانشگاه شيراز ضمن خوش آمدگويى، از دست اندركاران اين برنامه تشكر كرد.
همچنين دكتر فاطمه غلامى، استاد بخش زبان و ادبيات فارسي از همكارى "دفتر انجمن ترويج زبان و ادبيات فارسي" با مركز حافظ شناسي، كرسي حافظ پژوهي و انجمن اهل قلم استان فارس در برگزارى اين رونمايى سخن گفت و مراسم رونمايى از ارج نامه دكتر منصور رستگار را مايه ى مباهات دفتر انجمن دانست و برنامه هاى پيش روى انجمن ترويج زبان و ادبيات فارسي را معرفي كرد.
سپس دكتر كاووس حسنلي، استاد برجسته ى بخش زبان و ادبيات فارسي و مدير مركز حافظ پژوهي، جايگاه ويژه ى دانشكده ى ادبيات و تأثير بي وقفه ى آن بر فرهنگ و ادب جامعه را يادآور شد. همچنين از وجوه مختلف شخصيت علمى و فرهنگي استاد منصور سخن گفت.
در ادامه دكتر محمد يوسف نيرى، خاطراتى از روزگار تحصيل در محضر استاد رستگار و ساير مربيان اخلاق براى شنوندگان بازگو كرد و منش بزرگوارانه و رفتار عالي انسانى ايشان را يادآور شد.
آقاي امير مهرابي، كارشناس قطب علمي زبان و ادبيات فارسي و گردآورنده ى ارج نامه ى منصور رستگار فسايى نيز درباره ى چگونگي روند جمع آورى مطالب در مدت زمان اندك سخن گفت و از تمامى راهنمايان و همراهان سپاسگزارى كرد.
در پايان از كتاب گرانقدر ارج نامه رونمايى شد.
دكتر منصور رستگار فسايى از چهره هاى ماندگار ، استاد، محقق و پژوهشگر عرصه ى زبان و ادبيات فارسي بخصوص شاهنامه پژوهي، حافظ پژوهي و ادبيات معاصر است.
كتاب هاى بي نظير، مقالات نوانديشانه و زحمت هاى خاضعانه و خالصانه ى ايشان طي سال ها، سبب شد ارج نامه اي شامل سالشمار زندگي ايشان، زندگي نامه و مقاله هاى اساتيد بزرگ در وصف استاد و مقام علمي شان گردآورى و رونمايى شود.

تاریخ: ۰۸:۳۰ - ۱۴/۰۸/۱۳۹۶   بازدید: ۳۶۵