جمعه ۳ آذر ۱۳۹۶

امضاي تفاهم نامه پژوهشي بين دانشگاه شيراز و نيروي انتظامي كل كشور

در جلسه اي با حضور مسئولان وزارت علوم، تحقيقات و فناوري و فرماندهان ناجا، تفاهم نامه همكاري در خصوص همكاري هاي پژوهشي بين دانشگاه شيراز و نيروي انتظامي كل كشور به امضا رسيد.

دكتر قاسم حبيب آگهي معاون پژوهش و فناوري دانشگاه شيراز به همراه مسئولان پنج دانشگاه برتركشور با نيروي انتظامي تبادل تفاهم نامه را به عنوان نماينده دانشگاه شيراز انجام داد.
در اين مراسم، دكتر حبيب آگهي ضمن بيان گوشه اي از توانمندي ها و افتخارات دانشگاه شيراز، از آمادگي اين دانشگاه براي گسترش و تعميق ارتباطات و همكاري هاي علمي - پژوهشي با نيروي انتظامي خبر داد.

سردار ايوب سليماني ، معاون هماهنگ كننده ناجا هم در اين نشست گفت: رشد فوق العاده علم و فناوري همه پارادايم هاي حاكم بر جهان و زندگي بشريت را دستخوش تغيير كرده است و ماهيت بسياري از پديده ها نيز در حال دگرگوني مي باشد.
وي افزود: در شرايط فعلي شيوه هاي سنتي در حال تضعيف هستند و به نوعي روش هاي موجود و سنتي ديگر پاسخگوي مسائل امروز و آينده نيست.
دكتر وحيد احمدي ، معاون پژوهشي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري هم اظهار كرد: امنيت مطلوب امروز را مرهون سعي و تلاش سبزپوشان نيروي انتظامي و ساير نهادهاي امنيتي هستيم.
وي افزود: لازم است از اين اقدام ارزشمند نيروي انتظامي در راستاي تقويت تعاملات با مراكز دانشگاهي تشكر كنم چرا كه در راستاي پيشبرد اهداف ،نيازمند اين گونه تعاملات مستمر هستيم .
دكتر سيد فخرالدين افضلي ، مدير دفتر امور فناوري و طرح هاي كاربردي دانشگاه شيراز ، هدف از امضاي توافق نامه همكاري هاي علمي، آموزشي و پژوهشي بين دانشگاه شيراز و معاون فناوري اطلاعات و ارتباطات ناجا را همكاري و هدايت علمي براي تحقق اهداف و سياست هاي تحقيق و توسعه در حوزه فناوري اطلاعات و ارتباطات ناجا و تأمين نيازهاي علمي، پژوهشي، مشاوره اي و آموزشي لازم براي افزايش توان عملياتي ناجا عنوان كرد
وي افزود: اين توافق نامه همچنين در راستاي تحقيق و توسعه همه جانبه و ايجاد زمينه نوآوري و شكوفايي در پژوهش هاي علمي و به منظور توسعه و ارتقاء پژوهش و فناوري در ناجا با استفاده از ظرفيت هاي موجود در دانشگاه شيراز و موسسات پژوهشي وابسته صورت گرفت.
دكتر افضلي تصريح كرد: براساس اين توافق نامه، همكاري طرفين در سه محوراصلي پژوهش و فناوري، پشتيباني و مشاوره برنامه ريزي و انجام خواهد گرفت .
به گفته ي مدير دفتر امور فناوري و طرح هاي كاربردي دانشگاه شيراز، مقرر گرديد كارگروهي با حضور نمايندگان هر يك از طرفين با عنوان كارگروه مشترك براي اجرايي نمودن مفاد تفاهم نامه توافقات حاصله پيگيري و نظارت بر اقدامات مشخص و فعاليت نمايد.
در پايان اين نشست تفاهم نامه ميان نيروي انتظامي و نمايندگان برخي از دانشگاه هاي كشور تبادل و از اساتيد و پژوهشگران برتر با اهداء لوح تقديرو تشكر شد.

تاریخ: ۱۶:۰۰ - ۱۵/۰۸/۱۳۹۶   بازدید: ۴۷۲