جمعه ۳ آذر ۱۳۹۶

تجليل از كتابداران نمونه دانشگاه شيراز

به مناسبت هفته كتاب ،كتابخواني و روز كتابدار ؛ در مراسمي با حضور دكتر ابراهيم گشتاسبي راد، سرپرست دانشگاه شيراز ، از كتابداران نمونه اين دانشگاه تجليل شد.
دكتر قاسم حبيب آگهي، معاون پژوهش و فناوري دانشگاه شيراز در اين آيين ، ضمن قدرداني از تلاش فعالان عرصه كتاب، اظهار داشت : دانشگاه هاي نسل اول فقط به امر آموزش توجه دارند و دانشگاه هاي نسل دوم در كنار آموزش ، موضوع پژوهش را نيز مد نظر قرار مي دهند.
وي افزود : هم اكنون ما در دانشگاه هاي نسل سوم به سر مي بريم و اين دانشگاه ها ،همزمان با آموزش و پژوهش ، رسالت كارآفريني و نوآوري نيز بر عهده دارند.
دكتر حبيب آگهي ادامه داد : دانشگاه هاي نسل سوم بايد پاسخگوي نيازهاي جامعه باشند و حال اين پرسش مطرح است كه آيا كتابخانه هاي كنوني مي توانند نيازهاي مخاطبان دانشگاهي و غير دانشگاهي را مرتفع سازند؟
معاون پژوهش و فناوري دانشگاه شيراز با اشاره سرعت روزافزون فناوري اطلاعات و ارتباطات خاطر نشان كرد : ضروري است كه كتابخانه هاي دانشگاه همگام با اين تكنولوژي ها ، تحول و ارتقا يابند تا بتوانند منابع و خدمات را در اختيار مخاطبان قرار دهند و پاسخگوي نيازهاي روزافزون اساتيد و دانشجويان باشند.
دكتر مجيد ارشاد، رئيس سابق دانشگاه شيراز هم در آيين تجليل از كتابداران نمونه دانشگاه شيراز گفت : راه اصلاح جامعه بشري از مسير كتاب و كتابخواني مي گذرد.
وي افزود : كتاب ، ابزار گسترش دانايي است و توسعه دانايي در جوامع بشري ، مانع ايجاد خشونت مي شود.
دكتر ارشاد ، با تاكيد بر ضرورت گسترش خلاقيت ، شادي و دانايي در جامعه ، ‌تصريح كرد : بزرگان ما در طول تاريخ به دنبال اتصال انسان به خرد الهي بوده اند و هنگامي كه آگاهي در جوامع بشري گسترش يابد ، جنگ و خشونت پايان مي يابد.
در انتهاي اين مراسم با حضور سرپرست دانشگاه شيراز و جمعي از مسئولان ، از كتابداران نمونه دانشگاه شيراز ، كاركنان نمونه كتابخانه هاي دانشگاه شيراز ، كاركنان نمونه انجمن كتابداران فارس ، آقاي داريوش نويد گويي ، مدير انتشارات نويد شيراز و دكتر عباس پور، رئيس كتابخانه مركزي و مركز اسناد دانشگاه شيراز با اهداي لوح و هدايا تجليل شد.
عكس هاي بيشتر مرتبط با اين خبر در آرشيو الكترونيكي روابط عمومي دانشگاه شيراز موجود است.

تاریخ: ۱۸:۳۰ - ۲۳/۰۸/۱۳۹۶   بازدید: ۴۳۸