جمعه ۲۷ مهر ۱۳۹۷

بازديد و بررسي عملكرد حدود يكصد واحد آموزشي استان فارس

دبير هيات نظارت، ارزيابي و تضمين كيفيت دانشگاه‌ها، مراكز و مؤسسات آموزش عالي فارس ، از بازديد و بررسي عملكرد 94 واحد آموزشي اين استان در يكسال گذشته خبر داد.
خانم دكتر فريبا خوشبخت با اعلام اين خبر گفت: پس از بازديد و بررسي هاي لازم، گزارش‌هاي مربوط در قالب فرم‌هاي تعيين شده از سوي وزارت علوم تحقيقات و فناوري تدوين شد و همراه با مدارك لازم به صورت گزارش تفسيري به وزارت متبوع ارسال گرديد.
وي، با بيان اينكه 205 واحد آموزشي و پژوهشي در زير نظام هاي مختلف در استان فارس مشغول فعاليت مي باشند، خاطر نشان كرد : هم اكنون حدود 15 دانشگاه و مراكز آموزش عالي دولتي، 40 واحد دانشگاه پيام نور، 38 واحد دانشگاه آزاد اسلامي، 38 مركز علمي- كاربردي، 11 مؤسسه آموزش عالي غيردولتي-غيرانتفاعي، 11 مؤسسه آموزش عالي آزاد، 32 مركز پژوهشي، 6 دانشگاه فرهنگيان و 14 دانشكده و آموزشكده فني حرفه‌اي در استان فارس فعال است و اين واحد ها به صورت پيوسته و بر اساس برنامه ي زمان بندي مشخص ، توسط دبيرخانه هيات استاني ، تحت نظارت و ارزيابي قرار مي گيرند.
دبير هيات نظارت، ارزيابي و تضمين كيفيت دانشگاه‌ها، مراكز و مؤسسات آموزش عالي فارس اظهار داشت: مهمترين فعاليت اين هيات، نظارت و ارزيابي مستمر عملكرد واحدهاي آموزشي و پژوهشي در همه زير نظام‌هاست كه اين وظيفه ي خطير، با حضور اعضاي هيات علمي و كارشناسان متخصص ، در قالب كارگروه‌هاي مرتبط با هر زيرنظام انجام مي شود.
خانم دكتر خوشبخت تصريح كرد : در فرآيند نظارت، ضمن بررسي مسائل آموزشي، دانشجويي، فرهنگي، اداري مالي، تجهيزاتي، عمراني و بهداشتي واحد هاي آموزشي و پژوهشي؛ گزارش موارد اقدامي به دانشگاه‌ها و مراكز آموزش عالي استان ابلاغ مي شود و براي وزارت علوم ، تحقيقات و فناوري نيز ارسال مي‌گردد.
وي، جمعيت دانشجويي استان فارس را افزون بر دويست هزار نفر عنوان كرد و گفت: اين دانشجويان در 172 واحد آموزش عالي استان فارس مشغول تحصيل و پژوهش مي باشند .
دبير هيات نظارت، ارزيابي و تضمين كيفيت دانشگاه‌ها، مراكز و مؤسسات آموزش عالي فارس افزود : حدود 25 هزار دانشجو در دانشگاه دولتي ، 43 هزار نفر در دانشگاه پيام نور، 12 هزار نفر در آموزشكده‌هاي فني و حرفه‌اي ، 19 هزار نفر در مؤسسات آموزش عالي غير دولتي، 68 هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامي، 14 هزار نفر در دانشگاه جامع علمي كاربردي، يك هزار و پانصد نفر در دانشگاه فرهنگيان و 30 دانشجو در مراكز پژوهش و فناوري استان فارس مشغول به تحصيل و پژوهش هستند.
   تاریخ: ۱۴:۱۹ - ۲۹/۰۸/۱۳۹۶   بازدید: ۷۸۷