چهارشنبه ۲۷ تیر ۱۳۹۷

آغاز به كار پنجمين كنفرانس بين المللي كنترل، ابزار دقيق و اتوماسيون در دانشگاه شيراز

پنجمين كنفرانس بين المللي كنترل، ابزار دقيق و اتوماسيون با حضور اساتيد، دانشجويان، پژوهشگران و نمايندگاني از صنايع، امروز در دانشگاه شيراز آغاز به كار كرد.
آيين گشايش اين كنفرانس بين المللي در مجتمع فرهنگي رفاهي دانشگاه شيراز ترتيب يافت.
سرپرست دانشگاه شيراز در ابتداي اين مراسم، ضمن خوش آمدگويي به شركت كنندگان، اظهار اميدواري كرد كه برگزاري چنين كنفرانس هايي، باعث بهبود ارتباط صنعت و دانشگاه شود.
دكتر ابراهيم گشتاسبي راد، كنترل را رشته اي فراگير توصيف كرد و گفت: امكان گسترش مفاهيم كنترل و ارائه ي مقالات در سال هاي آينده مي تواند به صورت فرا رشته اي و علوم انساني و اجتماعي فراهم گردد.
رئيس پنجمين كنفرانس بين المللي كنترل، ابزار دقيق و اتوماسيون هم اظهار داشت: موج چهارم صنعتي در راه است و همه ي شؤون زندگي را تحت تأثير قرار مي دهد.
دكتر سيد علي اكبر صفوي افزود: اتوماسيون و ارتباطات داده، دو محوراصلي موج چهارم صنعتي را تشكيل مي دهند و انتهاي اين موج به كارخانه هاي هوشمند (Smart factory) مي رسد.
وي تصريح كرد: در گذشته به دليل مسائل مالي و نيروي كار ارزان، كشورهاي توسعه يافته، صنايع و كارخانه هاي خود را در كشورهاي جنوب شرق آسيا و كشورهاي در حال توسعه، ايجاد مي كردند؛ امّا اكنون به كمك گسترش فناوري اطلاعات و توسعه ي شبكه و كنترل از راه دور، ديگر اين امر توجيه اقتصادي ندارد.
رئيس پنجمين كنفرانس بين المللي كنترل، اتوماسيون و ابزار دقيق اضافه كرد: به همين دليل، كشورهاي پيشرفته قصد دارند تا سرمايه گذاري هاي صنعتي خويش را از اين كشورها خارج سازند كه اين موضوع مي تواند كشورهاي جنوب شرق آسيا و كشورهاي در حال توسعه را دچار بحران هاي صنعتي، اجتماعي و سياسي سازد.
دكتر صفوي بيان كرد: با توجه به اهميت اين مسأله، بخشي از مقالات، كارگاه ها، سخنراني هاي كليدي و ميزگردهاي كنفرانس به موضوع بررسي موج چهارم و اثرات آن بر صنايع مي پردازد.
وي گفت: حدود 200 مقاله توسط دبيرخانه ي كنفرانس دريافت شدند و پس از داوري هاي دقيق، حدود يك صد مقاله در مدت 3 روز برگزاري كنفرانس ارائه مي گردند.
رئيس پنجمين كنفرانس بين المللي كنترل، اتوماسيون و ابزار دقيق اضافه كرد: ارائه ي 6 سخنراني كليدي و برگزاري 16 كارگاه آموزشي و دو ميزگرد هم انديشي از ديگر بخش هاي كنفرانس است.
دكتر صفوي خاطرنشان كرد: هم زمان با برگزاري پنجمين كنفرانس بين المللي كنترل، ابزار دقيق و اتوماسيون، نمايشگاهي در مجتمع فرهنگي رفاهي دانشگاه شيراز داير است.
وي ادامه داد: در اين نمايشگاه، دانشگاه شيراز؛ پارك علم و فناوري فارس؛ برخي از مؤسسات و مراكز آموزشي و تحقيقاتي و صنايع، آخرين دستاوردها و پژوهش هاي خود را در زمينه ي كنترل، ابزار دقيق و اتوماسيون در قالب 16 غرفه ارائه مي كنند.
رئيس انجمن مهندسان كنترل و ابزار دقيق ايران نيز در آيين افتتاحيه ي پنجمين كنفرانس بين المللي كنترل، ابزار دقيق و اتوماسيون اظهار داشت: برگزاري چنين كنفرانس هايي، زمينه ي مناسبي را فراهم مي نمايد تا دانشجويان در جريان جديدترين دستاوردهاي علمي - پژوهشي قرار گيرند.
مهندس مرتضي محسني ادامه داد: ارتباط صنعت و دانشگاه، ديگر هدف مهم كنفرانس است و كميته هاي مختلف انجمن مهندسان كنترل و ابزار دقيق ايران، موضوع گسترش و تعميق ارتباط معني دار صنعت و دانشگاه را پي گيري مي كنند.
گفتني است پنجمين كنفرانس بين المللي كنترل، ابزار دقيق و اتوماسيون، از 30 آبان ماه تا 2 آذر ماه سال جاري در دانشگاه شيراز برگزار مي شود.
اتوماسيون صنعتي و سيستم هاي ابزار دقيق؛ تحليل و طراحي سيستم هاي كنترل؛ امنيت و شبكه در سيستم هاي كنترل؛ كاربردهاي كنترل در سيستم هاي قدرت، ترافيك، كشاورزي، اقتصاد، انرژي، محيط زيست، نفت، گاز، پتروشيمي، رباتيك و مكاترونيك؛ آموزش كنترل و كنترل و كارآفريني، از محورهاي اصلي اين كنفرانس بين المللي به شمار مي روند.
در اين كنفرانس، گزارش هاي تجارب موفق و عملي صنعتي مرتبط با محورهاي كنفرانس نيز مورد داوري، ارائه و چاپ قرار گرفته اند.

عكس هاي بيشتر مرتبط با اين خبر در آرشيو الكترونيكي روابط عمومي دانشگاه شيراز موجود است.

تاریخ: ۱۴:۲۴ - ۳۰/۰۸/۱۳۹۶   بازدید: ۷۴۵