جمعه ۲۷ مهر ۱۳۹۷

پدر شهيدان «اكبري باصري» آسماني شد

پدر شهيدان «اكبري باصري» در سن 82 سالگي دعوت حق را لبيك گفت.
پدر «شهيدان اكبري باصري» به فرزندان شهيدش پيوستبه گزارش دفاع پرس از شيراز، مرحوم «پرويز اكبري باصري» پدر شهيدان «فرج الله، امان الله و آيت الله اكبري باصري» در سن 82 سالگي بر اثر نارسايي كليه و كهولت سن دعوت حق را لبيك گفت و به فرزندان شهيدش پيوست.

پيكر آن مرحوم روز پنجشنبه 2 آذرماه از حرم حضرت سيدعلاء الدين حسين(ع) به سمت دارالرحمه شيراز تشييع و در گلزار مطهر شهداي اين دارالرحمه به خاك سپرده مي شود.

به همين مناسبت مراسم بزرگداشتي نيز روز پنجشنبه ساعت 14 در مسجد دانشگاه شيراز واقع در ميدان ارم منعقد خواهد شد.

دانش آموز شهيد امان الله اكبري باصري 11 شهريور ماه سال 1360 در منطقه كرخه به شهادت رسيد و پاسدار شهيد آيت الله اكبري باصري در تاريخ 23 ارديبهشت سال 65 در منطقه فكه و جهادگر شهيد فرج الله اكبري باصري 11 بهمن ماه سال 1365 در خاك عراق به فيض شهادت نائل شدند.

انتهاي پيام/
   تاریخ: ۱۳:۳۶ - ۰۱/۰۹/۱۳۹۶   بازدید: ۳۵۵۷