چهارشنبه ۲۷ تیر ۱۳۹۷

پيام مديريت روابط عمومي دانشگاه شيراز به مناسبت هفته بسيج و نابودي داعش در عراق و سوريه:

بسم الله الرحمن الرحيم
« بسيجي يعني متن مردم، آن مردمي كه مي توان اميد دفاع از انقلاب را از آنها داشت. بسيج يك فرهنگ و يك حركت فرهنگي است، بسيجي بلند همت است و خواسته او براي اعتلاي كشور است، فرهنگ بسيجي تركيبي است از ايمان عميق، تلاش مخلصانه، هوشياري، گذشت و ايثار. هفته بسيج، هفته بزرگداشت ارزش هاي اسلامي و انقلابي است» (بيانات حضرت امام خميني «ره»).
هفته بسيج، هفته بزرگداشت ارزش هاي اسلامي و انقلابي است. بسيج نماد بيداري انسان‌هايي آگاه بر تاريكي‌هاي زمانه خويش و نماد هميشه در صحنه و هوشيار بودن در تمامي تحولات كشور است. بسيج، به گواه تاريخ معاصر، اثبات كرده است كه بينشي عميق نسبت به اوضاع موجود در اجتماع دارد و به موقع و پيشاپيش همگان واكنش نشان داده است. سالگرد هفته ي بسيج را نه يك يادواره ي صوري، كه بايستي يك دوره ي تجديد ميثاق و بازگشت به ارزش هاي اساسي و انقلابي دانست. امروز، نقش‌آفريني‌هاي بسيج در حوزه هاي فرهنگ و سازندگي و پيشرفت كشور و محروميت‌زدايي از چهره‌ي مناطق محروم را مي توان از برجسته‌ترين حوزه‌هاي عملكردي بسيجيان دريا دل و انقلابي برشمرد.
مديريت روابط عمومي دانشگاه شيراز به نمايندگي از جامعه دانشگاهيان دانشگاه شيراز با تبريك هفته بسيج به بسيجيان، از حماسه آفريني آنان و خانواده شهداي معظم بسيج كه در دوران دفاع مقدس با بذل جان، نهال انقلاب اسلامي را آبياري كردند، تجليل مي نمايد و براي اين استوانه‌هاي نظام در پيشبرد اهداف كشور آرزوي موفقيت و سربلندي دارد.
جا دارد مراتب تشكر صميمانه ي دانشگاهيان دانشگاه شيراز را از تلاش‌ها و مجاهدت‌هاي سردار پرافتخار اسلام سرلشكر حاج قاسم سليماني به دليل پاكسازي داعش در عراق و سوريه و همچنين از حماسه‌سازان، مدافعان ، رزمندگان و همه دلدادگان و تربيت يافتگان مكتب بسيج و اسلام ناب محمدي(ص) و درس آموختگان مكتب اهل بيت (ع) از اقصي نقاط جهان ،كه در اين نبرد نابرابر در مقابل نظام سلطه و استكبار جهاني ايستادگي كردند؛ اعلام نماييم.
وَالعاقِبَةُ لِلمُتَّقينَ
مديريت روابط عمومي دانشگاه شيراز